Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban @puding


kura

Hráč

4
17.11.2023 19:59

Začalo to takto išli sme do Tahoe okradnúť typkov prišli sme namieril som (fear neerpili) nasadli do auta išli rozstrieľali sme im auto ja som mal lag a oni už boli v hajzlu kuknem sa dole vidím typka ktorý bije môjho kamoša (asi lopatou) on mu dal pk išiel som preňho nesadli sme a zdrhali samozrejme tam boli benga hore tak naháňali sme sa zahodil som gun a tak chytli nás nič sme nemali pustili nás išli sme preč vratili sme sa zbrane tam neboli ani kokaín v aute tak sme si povedali že im pôjdeme okradnúť auto išiel som zaerpil som ( /me prehľadáva auto

/Doc 10.      /me bere potrebné veci)

A benga sa len tak vrátili zatkli nás a dali do jailu)

(Zhrnuté)

 

+Chceli sme ich okradnúť ale neokradli a neerpili fear což neerpili, neokradli sme ich,a neviem jak to mam viac Erpit,(vážne neviem asi do prehľadáva sedačky alebo neviem už)

+Chabr dostal ban za mixing (což bol omyl)

A asi pudingovy sa to nikdy nestalo

+Video z okrádanie nemáme lebo sme ich neokradli 

@Puding

 

 

17.11.2023 23:24

Nevidím nikde tu žádost.
Každopádně!

+Chabr dostal ban za mixing (což bol omyl)

A asi pudingovy sa to nikdy nestalo - Stalo panáčku, stalo, víc než jednou. Ale od toho je tu ta možnost stisknout klávesu B a napsat "miss" "mc" nebo tak něco. On to v OOC nijak neopravil.


+Chceli sme ich okradnúť ale neokradli a neerpili fear což neerpili, neokradli sme ich,a neviem jak to mam viac Erpit,(vážne neviem asi do prehľadáva sedačky alebo neviem už) - Ideálně ano, já a lidi ode mě většinou dáváme chance na jednotlivé věci, zda jsme je mohli najít, v moment kdy 3x neuspějeme tak dané věci ani nebereme. :)


Přiznal jsi se k tomu, že jste je jeli okrást, ale ty na to přece nemáš hodiny..tak co jsi tam vymýšlel?


+Video z okrádanie nemáme lebo sme ich neokradli -  Máte natáčet celou akci, měli jste to v plánu, šli jste na to a ve finále byste je okradli. Ve kterej moment zapneš natáčení? Máš to mít zapnutý jakmile víš, že jdeš někoho "brát"




Nejedná se o žádost, a tak to tady jen zamknu.


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024