Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NonRP inj. - @Holysek


macaczE

Hráč

9
18.11.2023 23:14, naposledy upraveno 18.11.2023 23:17 uživatelem macaczE

Zdravím všechny, ale především Holyska a lidi, se kterými jsem "rpil".

Omluva : 

Na začátku žádosti, bych se chtěl omluvit všem dotčeným, kterým jsem zkazil RP akci při DN a také Holyskovi, který celou situaci musel řešit.

Co se stalo : 

Takže, chtěl jsem jet dělat převoz kokainu, protože byl zrovna vhodný počet PSA na serveru tak jsem si natankoval v Montgomery a vydal jsem se na cestu přes "Garver Bridge". Sjel jsem z dálnice hned prvním sjezdem a pred sjetím sjezdu jsem otevrel telefon, protože mi psal kamarád, jestli jdu na trénink... spustil jsem oci ze silnice a zacal jsem odepisovat v tom slyším ránu a vidím, jak letím do zdi. V té chvíli jsem polozil telefon a zacal jsem se venovat RP, sice jsem absolutne netusil co se stalo, kolik jsem jel a kam mě naboural (samozrejme je to moje chyba, absolutne se z toho nechci vymlouvat a vinu naprosto beru). Myslím, že jsem za RPil "naražená LHK,PHK, natrhlý ret, zlomený nos a to je myslím vše. Chvíli jsem setrval v autě, abych RPil "vystrašení" nebo jak to mám pojmout a po asi půl minutě jsem vylezl z auta a šel se podívat k autu, které mě nabouralo no a v tom vidím, že mají 3 řádkové statusy - tímpádem mě asi neťukli v 50 km/h. To mi docvaklo ze jsem to asi  za rpil jak idiot. Tak jsem zacal rpit, zda me slysi a takove veci. Uprimne, kvůli častým ALT-TABům jsem tušil že mi dává report a já ten ban i nějak čekal a nebyl jsem z něj nikterak překvapen.

Proč žádám o Unban ? 

Už uběhla půlka trestu, tedy 3dny a předpokládám, že než si této žádosti Holysek všimne, tak už to bude 4 den.

Ikdyž to odemne bude znít v celku vtipně a nedůvěryhodně, tak jsem se ponaučil, že musím čumět na cestu nejen v reálu, nýbrž i ve hře. Z této situace si vezmu ponaučení a budu se tyto chyby snažit napravit, jako jsem se snažil od unbanu z permy, za což Dzardysovi děkuji. To, že se snažím ponaučovat jde vidět aji z mé ban historie která je celkem dlouhá lze vidět na mé ban historii ( toto je ban po 20 dnech každodenního hraní na skimu, což kdo ví ten ví, že toto je na mě uspech :D).

Závěr :

Doufám, že mi @Holysek v této žádosti vyhoví a že mi ban oddělá popřípadě zkrátí, kdyby nezkrátil, divit se mu nebudu z důvodu mé historie a obav o moje RP a každé rozhodnutí budu respektovat. Budu se snažit na 100%, aby se něco takového znovu neopakovalo.

 

19.11.2023 00:56

Ban máš zkrácený na dva dny, nezklam mě. I když to píšu při každém zkrácení.. No, zatím se mi nestalo, že by mě nějaký hráč zklamal a hned porušil nějaké pravidlo a dostal ban. Tak nebuď můj první, děkuji.


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024