Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nedorozumění a vedení k neoprávněného Banu.


19.11.2023 11:41

Zdravím.

Píšu tady ohledně mého banu 18/11/2023 okolo 14:03 hodin. Ban byl ve výši 60 dní za důvod "Urážky Člena AT" , uděleno od Pana Steve_Zayas. situace byla taková, že moji IC Známy dostaly ban za NeRP opravy nebo nějak tak na den a OOC jsme se bavily o situaci. A jedno z vět co tam padlo ne ode mě, byla "Je to picovina jak zabanovali trevise" a moje reakce byla: "Je to mrdka no" Ano chápal bych pár hodinový ban až pár denní za ooc nadávky ale to není vše co se stalo. potom mi napsal pan Dzardys do PMs slova: "já že jsem mrdka jo?" a moje odpověd byla samozřejmě: "Ne, vy mrdka nejste. to nebylo na vás" pak napsal "hmmm" a vteřinu na to Ban. Ale ta věc byla, že jsem neurážel termímínem "mrdka" Pana Steva. ale myslel jsem to spíše jako slovní spojení "je to škoda no..." protože kluci dostali ban a chtěli jsme dneska hrát. A v žádném případě jsem v jakémkoliv smyslu nemyslel urážku na pana Dzardyse bo mam k všem členům AT respekt. Takže jak jsem řekl, chápal bych stoprocentně ban 2h-1dny za OOC nadávky protože jsem se dopustil vulgárního výrazu tehdy v řečeném Out Of Character Chatu. velmi rád bych to vyřešil a budu dále kooperovat s členy AT abychom toto vyřešily a bez problémů bych bral to zkrácení na těch pár hodin až dnů. děkuji za pročtení mého topicu a doufám že bychom toto téma mohli vyřešit. Zatím

19.11.2023 11:53

Určitě jsi slovním spojením, že je admin "mrdka" myslel to, že to je škoda, přesně to ti budu věřit, ano.

Já bych tě rád upozornil, že ani já a ani nikdo z kolegů tu nejsme pro srandu králikům a myslím si, že zde není nikdo, kdo by si nezasloužil alespoň nějaký respekt z vaší strany. Pakliže se našemu času, který vám věnujeme, hodláte zavděčit urážkami, nemáte na serveru co dělat. Tyto projevy považuji za závažné porušení pravidel, hodlá-li někdo projevovat nespokojenost s členy AT osobními urážkami a dalšími neoficiálními postupy, tresty budete dostávat vesmírné, protože to poslední, co si přeji, je, aby členové AT trpěli na urážky a posměšky během výkonu jejich práce, od které tu jsou.

Kdybys do žádosti nelhal, možná bych i nad zkrácením zauvažoval, ale zkazil sis to sám. Nečekej ode mě milost ani pochopení.


Powered by LeoSight IFS
LT~29

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024