Dobry den, před 8dnema jsem dostal ban doba: 14dní od: @Holysek vyjadření: toto je muj první dlouhej ban, ve svojí ban listu mam jenom 5banu, a to max na 12h, ----------------------------------------------------------- co se stalo? no jedu si tak v SF okradal jsem kamionaka a najednou me zastavila PSA a prohledavala mi auto ja myslel že je to meta, tak jsem zavolala admina, admin chtel logy, v jední veci jsem mu lhal a lhal do /do vím že se toto nema delat, ale myslel jsem že na to nikdo nepříjde, dodal jsem logy atd.. erpilo se to ja dostal vezení na 6h a pak ban na 8dní a pak prodloužení na 14dní nevím proč prodloužení ale dobře. ve zkratce: žadam si o unban či zkracení chtel bych jsem si zahrat o víkendu s kamošema, ponaučil jsem si z techto chyb.
Dobry den, před 8dnema jsem dostal ban doba: 14dní od: [user:2661] vyjadření: toto je muj první dlouhej ban, ve svojí ban listu mam jenom 5banu, a to max na 12h, ----------------------------------------------------------- co se stalo? no jedu si tak v SF okradal jsem kamionaka a najednou me zastavila PSA a prohledavala mi auto ja myslel že je to meta, tak jsem zavolala admina, admin chtel logy, v jední veci jsem mu lhal a lhal do /do vím že se toto nema delat, ale myslel jsem že na to nikdo nepříjde, dodal jsem logy atd.. erpilo se to ja dostal vezení na 6h a pak ban na 8dní a pak prodloužení na 14dní nevím proč prodloužení ale dobře. ve zkratce: žadam si o unban či zkracení chtel bych jsem si zahrat o víkendu s kamošema, ponaučil jsem si z techto chyb.