Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh ohledně nemocí a imunity


JasonDark

Hráč

19
24.11.2023 13:23, naposledy upraveno 24.11.2023 13:50 uživatelem JasonDark

Zdravím.

Přečetl jsem si tento topic https://leosight.cz/forum/topic/17061 a všechny odpovědi v něm. Poté jsem šel do hry a nevěřil jsem svým očím opět nemoc. Jistě to všichni hráči znají a jsou z toho akorát tak frustrovaní. Chápu, že si Rataj dal velkou práci s těmi nemocemi a proto je nechce vymazat ačkoliv by to bylo nejlepším řešením. Toto jsem ovšem také zohlednil a proto přicházím s návrhem, který ušetří práci jak adminům, tak hráčům a hlavně tento script nebude muset Rataj mazat. 

Nemoci:

Nuže je to poměrně snadné napsat, těžší udělat ale vzhledem k propracovanosti Skima, si myslím, že Rataj na něco přijde. V nemocnici Montgomery máme nejzkušenějšího doktora ve formě NPC Johna Healera. Jak jistě víte problém není ani tak samotná nemoc jako neaktivita ZZS. To ale neovlivníme, hráče nemůžeme nutit být ve hře. Takže přicházím s tímto. 

- Dát možnost dělat krevní testy i zaměstnancům ZZS co nemají hodnost doktor aby mohli určit nemoc a dávat léky na danou nemoc. Tak jo dozvěděl jsem se, že to můžou dělat i nižší hodnosti, tak tady asi ignor. 

- V případě menšího počtu členů ZZS než jsou například 3, umožnit udělat si test přímo u Healera, který na základě okamžitých výsledků vydá léky na předpis. Samozřejmě na zakoupení. Tady ovšem nastává problém! Nemůžeme nechat pobíhat hráče po světě s léky na každou nemoc, když není ani člen ZZS a tak by Healer musel danému hráči nabízet pouze ten lék, který léči danou nemoc hráče. 

Toto všechno by ušetřilo práci adminům s  otravnými reporty na passive doktora a léků. Taktéž by to přidalo RP pro další členy ZZS, protože by mohli něco dělat a ne jenom sedět a čekat na výjezd k nehodě. Tak jak to musí dělat teď, protože jediný kdo může dělat testy je lékař. Jistě v reálu to tak nefunguje ale musíme se nějak poprat s tím jak to teď s těmi nemocemi je. 

Imunita:

- Tohle nevím jestli tady nějak funguje ale popsal bych to asi jako zdravý životní styl. Pokud bude postava častěji cvičit, chodit běhat a zdravě jíst (zelenina, proložená masem - nebude se ládovat jenom burgerama a sendviči, respektive nebude ty sendviče jíst po tunách), tak si bude budovat imunitu a tím sníží riziko pro náchylnost nemocí. S čímž by mohlo souviset i to aby byla postava čistotná, když už tady máme ty funkční sprchy, tak aby to na to také mělo vliv. A v rámci imunity například přidat možnost: Normální sprcha, studená sprcha. Nemyslím tím sprchovat se co 10 minut ale třeba, že kdyby to hráč udělal alespoň jednou za 12 hodin, tak by to něco udělalo ale to už je spíše takový ne tak důležitý detail.

Dodatek:

- Ještě by nebylo na škodu na každou benzinku přidat možnost koupit obyčejnou vodu. Ale to je možná IC věc toho komu ten obchod nebo benzinka patří ale nejsem si tím tak úplně jistý, protože tady nehraju tak dlouho. Tak to píšu sem. 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024