Podatel: Francis ElMuertos
Věc: Žádost o výmaz rejstříku trestů
Odůvodnění:
Vážený soude,
Rád bych zažádal o výmaz svého rejstříku trestů.
Již 9 měsíců jsem čist od jakéhokoliv prohřešku.
Můj hlavní záměr výmazu je konečně očistit své jméno. V nedávné době jsem žádal o dvě koncese, které mi byli zamítnuty, hlavně kvůli mému rejstříku. Chci svůj byznys rozšířit dále, a můj rejstřík mi v tom brání. Rád bych požádal soud o shovívavost nade mnou, opravdu se snažím. Vím, že lidem jako jsem já, je opravdu těžké odpustit, ale prosím. Pokud opravdu věříte v nápravu a druhou šanci, umožněte mi vám prokázat, že jsem se polepšil. Svých činů plně lituji. Umožněte mi prosím stát se znovu trestně bezúhonným občanem.
Předem děkuji za odpověď,
ElMuertos
Záměr: Čistý trestní rejstřík
Přílohy: /
Podatel: Francis ElMuertos
Věc: Žádost o výmaz rejstříku trestů
Odůvodnění:
Vážený soude,
Rád bych zažádal o výmaz svého rejstříku trestů.
Již 9 měsíců jsem čist od jakéhokoliv prohřešku.
Můj hlavní záměr výmazu je konečně očistit své jméno. V nedávné době jsem žádal o dvě koncese, které mi byli zamítnuty, hlavně kvůli mému rejstříku. Chci svůj byznys rozšířit dále, a můj rejstřík mi v tom brání. Rád bych požádal soud o shovívavost nade mnou, opravdu se snažím. Vím, že lidem jako jsem já, je opravdu těžké odpustit, ale prosím. Pokud opravdu věříte v nápravu a druhou šanci, umožněte mi vám prokázat, že jsem se polepšil. Svých činů plně lituji. Umožněte mi prosím stát se znovu trestně bezúhonným občanem.
Předem děkuji za odpověď,
ElMuertos
Záměr: Čistý trestní rejstřík
Přílohy: /