Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost u Unban


neznamy#9198

Smazaný účet

13
24.11.2023 16:33, naposledy upraveno 3.12.2023 18:31 uživatelem neznamy#9198

Zdravím komunitu a především admini, kteří tohle budou číst.

Takže bych asi začal tím že bych zde zmínil za co jsem dostal ban a ten jsem dostal za - Masivní porušení pravidla 5. (hra bez RP prvků, porušení zdravého rozumu, narušení herního zážitku ostatním - Pravidlo 0 od Admina  @Pakandza


No dovolil bych si říct že bych s tímhle banem úplně nesouhlasil, ano samozřejmě dalo by se to obejít bez střílení a bez toho aby dojeli PSA a pak tam nastala přestřelka jak s Xdrivem tak s PSA.

Daná akce začala vlastně tím že jedna osoba měla spor s dalšími lidmi a jednalo se o to že se osoba od nás se měla sejít s lidmi kterýma jsme měli spory a dané věci vyřešit.
Samozřejmě jsme měli tušení že lidi kteří dojedou, tak budou ozbrojení a tak jsme cca 4 lidi (nevím už kolik nás bylo přesně) jsme se rozmístili různě kolem baráku v Palominu u které se měla konat ta daná akce.
Následně po rozmístění, začala osoba od nás kontaktovat dané lidi, aby přijeli k domu Palominu a šli si s ní vyřešit dané problémy.
No po nějaké době teda nakonec dojelo Xdrivo ve kterém byli dva hráči a my byli rozmístěny po střechách a tím pádem jsme na ně měli výborný výhled a následně jsme viděli jak dané Xdrivo, které nebylo od nás začalo střílet z Glocku.
Následně vznikla střelba ve které dostali hráči v Xdrivu PK.
Zhruba po minutě do Palomina přijeli PSA a začala další velká přestřelka u které padli 4 PK ze strany PSA. (co si teda pamatuju)
Po přestřelce s PSA jsem odjel z Palomina, protože už bylo po RP akci a přestřelka skončila a následně jsem to odpojil.
Druhý den jsem se chtěl připojit a byl mi udělený ban, který jsem již už zmiňoval.

Proč bych měl dostat unban ?

No celkově budou vánoce a taky svátky no a rád by jsem jsi zašel na skimo pochillovat a celkově jsi užít rp, protože mi to už dost chybí a samozřejmě bych dal pryč ruce od ilegálu.

Díky za přečtení a zvážení unbanu.

F3nixar

Hráč

22
3.12.2023 18:58

Zdravím,

dovolte mi tu napsat menší slohovku o skutečnosti, proč bych nesouhlasil s unbanem a jak bych si své tvrzení odůvodnil.

Začneme asi jednoduchým... A to obecnou teorií o hraní ilegálu na skimu. Nevím proč, ale většina lidí má tu potřebu ilegál vnímat jako část hraní, kdy po sobě buďto bezdůvodně střílíte nebo střílíte jen při menší eskalaci nějakého konfliktu. Proč je tomu tak, ptám se já? Odpovědět si nedokážu. 

Rozmanitost ilegálního RP je v této době a chvíli značně rozšířená a to z hlediska hráčů, co to umí opravdu hrát a příležitostí, kterých se mohou nováčci v této sféře chytit. Proč tedy vznikají situace, jako je ta tvoje, že jsi se s nimi přestřeloval nebo že ses přestřeloval s policisty? Copak normálně na ulicích je běžné, že přijde Pepík s glockem a začne střílet na svého nepřítele, který jde řešit s tebou problém? Myslím si a dokonce se dokáži vsadit, že nikoliv. 

Za doby svého hraní ve sféře ilegálu můžu mluvit o bohatých zkušenostech a musím říct, že jsem si prošel opravdu vším. Od totálního shit festu až po regulérní a zábavné ilegální RP. Za svojí celou kariéru jsem udělil počet CKček, který se dají spočítat na prstech. Za svojí kariéru jsem taktéž se nedostal do žádné nesmyslné přestřelky, kterou bych sám vyvolal. K neuvěření jsem za celou svojí kariéru vystřelil 3 krát. A stále v ilegálu pokračuji s čistým štítem a radostí, že mě obklopují lidé, kteří to umějí hrát.

Navíc.... Ilegál má nyní více možností, než tomu bylo na jeho začátcích. Však si pamatujeme na ranné začátku ilegálu, kdy jediný zdroj obživy bylo okrádaní kamionistů. Postupem času, díky práci adminů a hráčů ilegálu, tento trend vymizel a možnosti se rapidně navýšili. Proto prosím zbraně využívej v těch chvílích, kdy je opravdu potřeba a nevyužívej je v naprosto nepochopitelných situacích. 

No a proč si myslím, že není vhodné ti dát unban? Jednoduché, já jako administrátor bych si stál za tím, aby jsi trest dostatečně pocítil a dostatečně byl potrestán za tvojí hloupost. Aby se to v budoucnosti neopakovalo a aby jsi příště myslel hlavou a ne řitním otvorem. 

Děkuji ti za tvůj čas, který si strávil čtením této slohovky a doufám, že ti něco málo předá.

S pozdravem,
F3nixar

7.12.2023 07:17

Ahoj, něco málo už je zmíněno nade mnou, zbytek už je známý a já nevidím důvod svoje rozhodnutí nějak měnit. Ještě se rozhodnu v průběhu prosince zda Vás nepustím na server, ale uvidím. 


Powered by LeoSight IFS
LT~65

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
Samuelko123

Registrován 5.5.2024

DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024