Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban-Holysek


arturko

Hráč

8
24.11.2023 18:47

Zdravím dostal som za DM na 3 dni. Rozhodli sme že ideme banku išli sme do PC a rovno do banky pri banke sme stretli Johna Wytricha. Zaparkovali sme pred banku z autom jeden človek od nás žačal mieriť na Johna W. aby odišiel vratíl sa a vykropil jedneho člena ktorý bol v ALTtabu zabil ho a potom další od nás začal J.W. kropiť (tým že strielaľ po nás J.W. začala interakciu z strielaním v banke) prišli PSA vykropil som Jacksona Nolana potom sme kropili Marcusa Nolana ktorý nás kropil tiež a potom sme išli preč. Tak jaký dovod banu keď J.W. začal interakciu z kropením v banke ? Žiadam o unban alebo o zkratenie banu.

@Holysek 

24.11.2023 19:20

Tak abych k tomu něco napsal i já.. vykropil jsem Jacksona Nolana no... když píšeš a sedíš v autě si mi hold dal jen hlavu. Přitom jsi chtěl vyjednávat na což jsem ti aj reagoval. Nevím co tam udělal Wytrich, ale po PSA jsi začal první střílet ty. Tu máš celý můj log ohledně banky. Upřímně nevím proč jsi začal střílet, když jsem se ptal na tvé požadavky navíc tam furt máš NPC co můžeš erpit jako rukojmé.

25.11.2023 00:01

Dobrý večer, vyjádřím se k tomu teda taky a to opravdu krátce, protože to za mě vysvětlil Krjuckov. Video z daného screenu jsem viděl celé a bohužel ti musím říct, že ty porušení tam opravdu byly. Je sice pravda, že podezřelí z bankové loupeže nezačali v Palominu střílet jako první, ale byl to John Wytrych, který tam jel okolo jako civilista. Některý z podezřelých osob se rozhodl, že na Wytrycha začne mířit svou zbraní, avšak Wytrych začal ihned ujíždět, nedaleko zastavil a několikrát postřelil právě jednoho z podezřelých. V tuto chvíli Wytrychovi běží ban. Žádost o unban či zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024