Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban. @Pakandza


asiproCZ

Hráč

14
25.11.2023 00:38, naposledy upraveno 28.11.2023 16:57 uživatelem asiproCZ

Úvod
Takže zdravíčko. Dne 24. 10. mi byl udělen ban na 100 dní od admina @Pakandza za Masivní porušení pravidla 5. (hra bez RP prvků, porušení zdravého rozumu, narušení herního zažitku ostatním - Pravidlo 0.) Takže tu napíšu co a jak to bylo.

Co se dělo?
Začalo to tak, že se jedna osoba od nás se měla sejít s lidmi, se kterýma se hrotila a celkově mezi nimi nebyl moc dobrý vztah, ale o tom nic zas tak extra nevím. Každopádně se s nimi chtěla sejít, aby si mezi sebou mohli vyřešit nějaké problémy a aby to mezi nimi taky bylo v pohodě. Každopádně jelikož to byli lidi kteří mají zbraně, tak jsme tak nějak počítali s tím, že tam nepřijedou bez zbraně. Takže všichni od nás (asi 5 lidí) jelo do Palomina, kde si měli dát to střetnutí. Tam si všichni našli místečka, kde byl dobrý výhled a šlo vidět na lidi, kteří přijedou, kdyby se náhodou něco pokazilo. Po chvilce se ta daná osoba přes vysílačku (ta, která měla mít to stretko s Travisem) dohodla tak, že se setkají před domem v PC u dálnice. Po chviličce čekání přijel modrý Xdrive s dvoumi hráči, kteří ihned začali střílet po naší osobě, plus ještě jeden z nich zakřičel nějakou nadávku. A jelikož se toto nemělo stát, tak po tom, co padl první výstřel od nich, jsme začali taky střílet. Oni hned dostali PK a po chvilce přijelo PSA. Takže s nimi byla taky menší přestřelka. Která skončila pro nás dobře. Takže měli všichni PK a my hned po přestřelce jeli pryč. Následně jsem jel do LS si uložit zbraň a potom jsem si šel dát sprchu. Po několika minutách jsem přišel a najednou vidím ban. Jenže jsem potom zjistil, že 2 lidi od nás, ještě dali PK nějakému Raptoru, kde jsem už já nebyl, protože jsem už byl dávno afk.

Závěr
Na závěr tu napíšu jenom pár věcí, třeba to, že když jsem se kouknul do logů tak se tam řešili ty 2 PKčka v Palominu. Ale problém je v tom, že u toho už jsem já nebyl, protože jsem byl už dávno afk. Takže nevím proč jsem vlastně ten ban dostal.
Děkuji za přečtení.


29.11.2023 07:17

Ahoj, už jsem k tomu psal víc v jiné žádosti, která předcházela stejnému banu co máš ty. Trapně řešící situace na základě domněnek a toho, že ti někdo něco řekne střílíte přes půl hodiny v herní zóně. Porušujete všemožný pravidla, lezete po střechách jako opice. Hlavně mě spíš zaráží s jakým nasazením v klidu střílíte a je vám jedno, že hned o kus vedle můžou přijet hlídky a jsou u Vás hned. Opravdu by stalo za to, vyjednávat tyhle kraviny někde kde tomu přísluší místo. Podej si další žádost později, nebudu to zkracovat nikomu.


Powered by LeoSight IFS
LT~48