Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o zřízení instituce - Lékařská komora San Andreas


26.11.2023 13:20, naposledy upraveno 26.11.2023 13:21 uživatelem marekvoe

Vážení členové Kongresu,

ráda bych vám chtěla představit svůj návrh na založení "Lékařské komory San Andreas." Tato instituce, která bude fungovat jako nezisková organizace pod správou Vlády San Andreas, bude mít za úkol dohlížet na stav lékařství a zdravotnictví v San Andreas. Bude mít na starosti laboratorní výzkum v oblasti léčby a farmaceutik, bude dohlížet na kvalifikaci, etiku a standardy lékařů a akreditaci soukromých prodejen léčiv.

Jsem přesvědčena, že Lékařská komora, je nutným krokem pro stabilizaci zdravotnictví v našem státě. Prvním důležitým prvkem by byl dohled nad kvalifikací a etikou lékařů. Komora by zajistila, že všichni poskytovatelé lékařské péče splňují vysoké standardy odbornosti a morální integrity, převzala by správu nad testem ALS, který aktuálně ani neexistuje. Lékařem se stane kdokoliv, komu je udělena výjimka ředitelem ZZS SA. Proto by tato nová instituce kompletně převzala kontrolu nad tímto kurzem a spravovala ho.

Též ho bude nabízet veřejnosti, a proto se právoplatným lékařem může stát i soukromník. Tento krok bude vyžadovat velké úsilí v oblasti úprav zákonů. Proto jsem si ho dovolila připravit a kongresu předložit na zvážení a kontrolu. Všichni lékaři, kteří by měli splněný test ALS by byli zapsaní ve veřejné "Evidenci lékařů", která by fungovala podobně jako seznam advokátů. Správa kurzů ILS a BLS by zůstala pod správou ZZS, avšak pokud si soukromník bude chtít kurz doplnit může ho udělat skrze lékařskou komoru.

Dalším klíčovým úkolem by byla správa výzkumu léčiv. Lékařská komora by mohla inicializovat a provádět vědecký pokrok v oblasti léčby nemocí a tvorby nových léků a spolupracovat přitom s ostatními institucemi. Tím bychom zajistili, že San Andreas zůstane v popředí lékařského výzkumu a nových léčebných metod, k tomuto kroku by Lékařská Komora spravovala vlastní laboratoř a mohla tím sjednotit všechny medicinální výzkumy do jednoho místa a zlepšit jejich efektivitu.

Dále by komora na tento vývoj navázala kontrolou, distribucí a regulací léčiv. Lékařská komora by mohla navrhovat a dohlížet na legislativní opatření týkající se léčiv, aby byla zajištěna jejich kvalita a bezpečnost. Tím bychom zabránili nežádoucím vedlejším účinkům a zajistili spravedlivý přístup k léčbě pro všechny občany San Andreas. Komora by ve spojitosti s distribucí a regulací léčiv vydávala akreditaci pro soukromé prodejny léčiv.

Sama bych se ucházela o vedení organizace, nebo zařazení do výběrového řízení. Mám dlouholeté zkušenosti z oblasti medicíny a práce v ZZS SA a myslím si, že někdo se potřebuje pevně ujmout výzkumu a kontrolu nad lékařskými pracovníky. Věřím, že Lékařská komora San Andreas by konečně mohla standardizovat a usměrnit zdravotnictví v našem státě na správnou cestu.

Jsem připravená zodpovědět jakékoliv dotazy a zaslat předpřipravené novely na emailové adrese lea.santiago@post.ic

S úctou,
MUDr. Lea Santiago

Zeintar

Hráč

49
18.12.2023 10:43

Adresát: Lea Santiago (( @marekvoe ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážená slečno Santiago,

děkujeme Vám za podnět, avšak dle hlasování, které proběhlo 08.12.2023 jsme se shodli, že kongres nejeví o takovou instituci zájem. Výsledky hlasování naleznete zde


 

Yukimura Torio
předseda kongresu San Andreas

 

Powered by LeoSight IFS
LT~47

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024