Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN


Fl1p3R3

Hráč

2
28.11.2023 22:30, naposledy upraveno 2.12.2023 17:47 uživatelem Fl1p3R3

Zdravím, chtěl bych zažádat o unban který jsem dostal 28.11 (dnes) za odmítání injuries a pravidlo č21.

Předem bych se chtěl omluvit účastníkům RP akce za moje vulgární vyjadřování v OOC chatu, byla to blbost jsem si toho vědom 

Takže, jel jsem v Los Santos a nějaký dva borcí v autě jeli naproti mě ve svém pruhu a já ve svém pruhu když jsme projížděli kolem sebe  a já se podíval za sebe tak jsem viděl jak borci s autem odletěli. Nevím jestli to byl Lag, Desync ale rozhodně jsem to nechtěl erpit. Bohužel jsem nestihl RP akci klipnout tak vám mohu ukázat screeny mého vozidla v RP akci že vozidlo bylo nepoškozený. Do OOC jsem napsal že to erpit nebudu a ať jdou do prdele. Potom jsem odjel a za 5s jsem se vrátil s tím že jsem celou RP akci doerpil a ještě jsem jako omluvu (za nic) daroval poškozeným  IC peníze na opravu vozidla. 

Budu rád za zpětnou vazbu Fl1p3R

 

Ban mi udělil @Holysek @DzardysMoje auto v RP akci

2.12.2023 18:09

Tady ses přiznal, že si nechtěl nic RPit. V tom případě to máme "odmítání RP" a odjel si. Následující slovo o tom ať jdou do temných míst, další porušení přesněji pravidla č. 21. Absolutně nechápu, proč si žádáš o unban, když moc dobře víš, co si udělal. Pro příště, když nebudeš chtít něco RPit, protože si viděl úplně něco jiného, než ostatní, tak si podej report, admin celou věc prošetří a popřípadě vám danou akci voidne. Ale né, že ty sám se rozhodneš, že nebudeš nic RPit a ať jdou daní hráči, kteří chcou RPit do temných míst. Žádost o unban či zkrácení ti zamítám. A prosím tě, příště neoznačuj Dzardyse, když s danou žádostí o unban nemá absolutně nic společnýho.


Powered by LeoSight IFS
LT~21