Ahojte, dnes v 6 hodin ráno mi byl udělen permanentní ban za metagaming a dlouhou historii.
Takze, o dlouhe historii nebudeme pochybovat, tu mam dlouhou ( presneji asi 32-33 banů)
Ale o "metě" bych se rad pobavil, uz dnes psal zadost o UB a dá se rict ze to popsal dobre, takze tak.
Rád bych řekl ze na tom hovoru s nimi jsem taktéž nebyl.
mohu to dokazat pomoci logů kdy jsme si pak psali PMky a dosli jsme za nimi az po nejake chvilce kdy mi Tulen poslal i link na jeho discord server coz mam stale v chatech na discordu.
Budu rad za odezvu od @SovietDog a dekuji za precteni.( k tomu se omlouvam za gramaticke chyby popripade za to ze zde nejsou hacky a carky, vse pisu z telefonu a udelal jsem to tak narychlo.)
Ahojte, dnes v 6 hodin ráno mi byl udělen permanentní ban za metagaming a dlouhou historii.
Takze, o dlouhe historii nebudeme pochybovat, tu mam dlouhou ( presneji asi 32-33 banů)
Ale o "metě" bych se rad pobavil, uz dnes psal zadost o UB a dá se rict ze to popsal dobre, takze tak.
Rád bych řekl ze na tom hovoru s nimi jsem taktéž nebyl.
mohu to dokazat pomoci logů kdy jsme si pak psali PMky a dosli jsme za nimi az po nejake chvilce kdy mi Tulen poslal i link na jeho discord server coz mam stale v chatech na discordu.
Budu rad za odezvu od [user:475] a dekuji za precteni.( k tomu se omlouvam za gramaticke chyby popripade za to ze zde nejsou hacky a carky, vse pisu z telefonu a udelal jsem to tak narychlo.)