Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Opakovná žádost o unban.


Nixoqq

Hráč

15
29.11.2023 18:27, naposledy upraveno 30.11.2023 17:44 uživatelem Nixoqq

Zdravím všechny členy LeoSight AT a čtenaře kteří mají čas na to si přečíst mojí žádost a nebo na ní jen kliknout a dát ne a jít si dál životem. 

Jednoho dne sem přišel na skimo po dlouhém rp jsem si změnil postavu a viděl sem mého bejváleho přítele který se se mnou v ten den rozešel za druhý char. Neměl jsem v plánu ho řešit protože mě celekm nezajimal tak jsem si jezdili s kamošem a chillovali jezdíme si jezdíme a najedou vidím jeho s někým a jak něco erpil přesněji už nevím a kámoš který s ní v tu dobu měl nějaký hrot či co si tak mi řekl jestli nemám zbraň a samozřejmě že jsem měl tak jsem mu půjčil kac pdw a šli jsme vyrobit zásobník. Po nějakých 30 minutách jsem ho vyrobili on mi dal na něj číslo ať s ním pokecám a on tam pak přijede ho vzít nebo něják tak. Tak já jsem šel povídal si s ním a vytáhl sem an něj glock ale on je mister světa v nebojácnosti a odjeli si na jeho motorce jak pán takže jsme si řekli že to po dobrém nepůjde.. Jezdila za náma m5tka tak jsem si řekli že to bude něco od něj a že jí fasneme.. Mno vždy když sme k němu přijeli tak odjela.. Tak jsem se s něma naháněli a pak jsem dojeli k jejich garáži která byla odemklá tak jsem  tam vjeli a začali se nad tím vysmívat že mají odemklou garáž pak kámoš vylezl ven a tam je uviděl tak vstoupil rychle do garáže nasedl ke mě. Oni přijeli do elevatoru a začali vystupovat ale řidič je protl zase ven takže jsem vyjeli taky ven pak někdo po mě začal střílet missl asi 4 náboje schoval jsem se za auto s kámošem pak mě narámovalo Evo já dal /fall a erpil inj mezitím kámoš kropil po chvíli co jsem něco zaerpil tak jsem začal střílet taky zabil jsem jednoho člověka pak mi došli náboje a pěšky jsem začal utíkat utekl až do nějaké temné uličky kde sem to po cca 7-9 minutách leavl a čekal co se bude díť po té mi napsal Nikolqs a napsal mi.

Spoiler
.

 

No.. A také jsem se pak nějak hrotili a po nějaké době mi došlo že jsem udělal fakt nevím jak to říct bez toho aby to nebyla nadávkal.. Kravinu. A pak jsem si nějak začal chvíli s nikolqs psát a už to mezi náma není tak hrozné. Taktéž mi skimo hodně chybí a to že si teď vklidu nemůžu jít zaerpit... Mě bolí chybí mi ty časi s kámošema kdy jsem si chillovali na skimu a užívali si tam rp. Dochází mi že jsem udělal velkou velkou chybu za kterou tě velice lituju a taktéž si myslím že 600 dní za Urážky AT. A myslím uražení hráču 0 tolerance nebo nějak tak. Tak 600 dní které mi byli zkráceny na 300 pak na 250 a teď mám asi 220 dní a prostě mě to moc mrzí chtěl bych se omluvit puding i nikolqs za ty nadávky a rasimus který jsem na něj tahal a na puding že je lesní žena taky nebylo odemně moc hezké a vím jsem prostě dement....    Do teď si to vyčítám a chybí mi to rp prostě na skimu to kvalitní zábavný rp který jsem si vždy na skimu užil a nebyl den kdy by se mi na skimo nechtělo i přes to že jsem měl nějaké rodinné problémy. Tak jsem prostě na to skimo zavítal a byl tam vždy někdo kdo mi tu náladu zlepšil a nebo jsem si prostě jen jezdil a užíval si toho jaký dobrý hráči tam jsou a jak dobrá komunita je na skimu na kterou bych chtěl zase zavítat a užít si tam rp.. A hlavně mi chybí social rp..

 

Všiml jsem si také že puding není v a-t tak nevím kdo to teď bude řešit takže nevím koho pingnout ale co už někdo si to snad převezme pokud tedy není puding v at a zmírní mi trest. :) Pro ty co to dočetli až sem tak si dejte chálku nate 🍔🍟🌭. 

 

-Nixo.

 

 

Bobek

Hráč

9
29.11.2023 21:12

👍 Konečně Nixo.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
2.12.2023 20:53

Vzhledem k tomu, že Puding současně nepůsobí jako člen AT, přebírám tuto žádost já.

Ve většině žádosti čtu pouze jen o tom, co udělal někdo druhý a o jejich chybách. ale vlastně nevidím jediný kladný argument, který by tě přiblížil k brzkému návratu na server. Zkrácení jsi od Puding dostal více než dost a myslím si, že zbytek trestu ti může zůstat, alespoň budeš přemýšlet nad tím, co je vhodné říkat a dělat. K našim členům AT by ses měl projevit s úctou a respektem, pokud je to pro tebe obtíž, bohužel zde dlouho nepobudeš.


Powered by LeoSight IFS
LT~42

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024