Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban(perma)


mimannd

Hráč

4
30.11.2023 14:59

Ahoj, chtěl bych poprosit o unpermu na skimo kterou mám už cca rok a možná už rok a něco ted fakt nevím. 

Perma mi byla udělena na jednom IC disu jedné frakci která nejspíš už ted asi není nevim, v tu dobu ta firma se zavírala kvůli neaktvitě atd a prostě se na tom disu lidi nadávali atd a hádali z adminama a samozřejmě jsem byl mezi nimi žeo :D,  hádal jsem se tam s adminem/supportem kvůli nějaké kravině navzájem jsem si nadávali,uráželi a dělali si jeden z druhého prdel :D, jenže ja jsem potom něco napsal a admin už se nejspíš nechtěl hádat a prostě mi udělil permu na server, takže jsem byl pár dnu nasranej ale potom jsem to už nějak neřešil a řekl si že napíšu žádost o unban kterej byl zamítnut a tak jsem se prostě na to vysral a odhlasil se z leosight portálu.

 

Chtěl jsem potom napsat ještě jednou unban ale zapomněl jsem heslo a jméno učtu a prostě už nenapsal,  až ted nedávno jsem si řekl že zkusím napsat adminum o zjištění hesla atd, jeden z adminu to zjistil a napsal mi a jsem zpět přihlášen a proto zkouším po roce napsat znovu žádost a doufám že si budu moct zahrát zase na serveru:D

Už asi nevím co víc napsat tak doufám že to pochopíte. (pardon za gramatiku ale píšu to narychlo :D)

kdyby něco tak můj dis- sladkavoda

jan38

Hráč

41
30.11.2023 16:12, naposledy upraveno 30.11.2023 16:14 uživatelem jan38

Ahoj,

Byl jsem u toho jednalo se o discord Black Angels. O žádné neaktivite tam nebyla řeč. Jen odlišný názor typu.  Proč zabanovany hráči nemůžou psát do ooc v ic discordu.

Skončilo to tím že si napsal. Že chceš permu. Dzardys ti napsal že ti rád vyhovi. Ano ty jsi měl urážlivé a dokonce ani nás nebavilo co tam děláš. Když už byl discord odstraněn ze seznamu schválených discordu. 

Co se týče nadávek na Dzardyse můžeš si za to jakoby sám. 

Určitě by jsi měl označit admina který ti ban udělal. 

Ban jsi dostal jeste tenhle rok 6.6. Čili je to 5 měsíců.  Žádný rok a ani rok a půl. 

A poslední slova. Unperma neexistuje.

 

Ode mne vše a snad už neuvidíme tvé chovani na ic discordech kde musíš rozesilat sve 18+ memečka

mimannd

Hráč

4
30.11.2023 18:29, naposledy upraveno 30.11.2023 21:18 uživatelem mimannd

čauves, chtěl jsem označit admina ale za tu dobu jsem fakt zapomněl kdo to už vlastně byl :D

a ano za to chovaní si mužu sám a ty uchylné 18+memečka jsem posílat nemusel, a nadávky na @Dzardys jsem trošku přehnal to se přiznám ale  byl jsem prostě dement a nějak jsem si to neuvědomal co píšu, takže se omlouvám jak Dzardysovi tak všem adminum co byly na Black Angles discordu aj členům který museli vidět ty 18+memečka

 

 

2.12.2023 21:01

Ahoj, nejsem si aktuálně vůbec vědom toho, že bych na tebe verbálně útočil, nadával ti apod., znám hranice toho, kam až mohu zakročit, a nerad bych se tak snižoval k nadávkám. Nicméně pokud ses ze situace poučil a uvědomil si, že tu nikdo z AT není předmětem urážek, trest ti zruším, v případě recidivy ti však může být navrácen již opravdu permanentní ban.


Powered by LeoSight IFS
LT~31