Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu - baladaaa


3.12.2023 20:31

Zdravím všechny čtenáře této žádosti, především Dzardyse.

Ještě předtím než začnu objasňovat situaci, co se stalo a proč jsem dostal ban, tak se chci rovnou omluvit hlavně Dzardysovi, udělal jsem obrovskou chybu, převelice se za to omlouvám a moc mě mrzí, co se stalo.
Tak tedy začnu objasňovat, co se přesněji stalo. Na začátku října jsem s Nikolasem uskutečnil OOC obchod o jeho Raptora. Bavili jsme se ve voicu o autech a dostali jsme se k tomuto. Já jsem Nikolasovi nemohl nabídnout z IC hlediska absolutně nic, oba nás napadlo to zkusit skrze OOC měnu. Jednalo se o částku 900 Kč. Uskutečnili jsme bankovní převod a zaeRPili to. To samé Caprice SS od Kristophera (Kikin) - zde se jednalo o částku 3000 Kč (také skrze bankovní převod) Jednalo se hlavně o pomoc pro mého blízkého kamaráda, jelikož nebyl zrovna v dobré situaci. Pár dní o tom nikdo nevěděl, poté mi napsal Dzardys a bylo to. Obdržel jsem ban na 150 dní, upřímně mi to ze začátku bylo tak nějak fuk, ale posledních pár dní mě donutilo sepsat tuhle žádost.

Závěr
Jsem si plně vědom veškerého porušení pravidel z mé strany a slibuji, že se v budoucnu budu snažit respektovat veškerá pravidla. Upřímně mi chybí RPení na Skimu. V hlavě to mám srovnané. Do konce banu mi zbývá cca 105-100 dní, proto bych tímto zažádal alespoň o zkrácení. Jak říkám, v hlavě jsem si to už srovnal a Skimo mi chybí, svých chyb jsem si vědom a vůbec by mě nenapadlo to nějak opakovat, většinou se na všechno stejně přijde. Určitě neplánuji dělat na Skimu žádné trable a blbosti, podobně takovým, za které jsem obdržel ban. Za případné vyhovění mé žádosti předem děkuju. Snad se brzy uvidíme na Skimu. Děkuji za přečtení a zvážení mé žádosti, věřím v to, že mi bude můj ban zkrácen na nějakou určitou dobu.
-baladaaa

Kikin

Hráč

26
3.12.2023 23:16, naposledy upraveno 3.12.2023 23:16 uživatelem Kikin

Jsem aktérem jedné z daných událostí, takže k tomu něco rád řeknu.

Prvně řeknu to, že potvrzuji to co ohledně našeho obchodu baladaaa napsal.
Bohužel v té době jsme na tom opravdu doma byly zle, nebylo tzv. "co do huby" a já se snažil sehnat ze dne na den nějaké peníze aniž bych se musel někde zadlužovat. Byť to bylo proti pravidlům, tak jsem zpětně stále rád za to, že mi takto pomohl. Známe se i osobně a jediné co můžu říct je to, že to nedělal pro svůj vlastní zisk, ale pro pomoc mě a mojí rodině. 

Se zkrácením souhlasím a doufám že byť to byl přešlap proti pravidlům, tak se pro jistotu těmto situacím raději vyhneš, @baladaaa. Ještě jednou zpětně díky.
Přeji všem hezký zbytek večera a hezké nadcházející svátky.
Kikin


Spoiler
4.12.2023 11:43

Ahoj, ačkoli jsem rád, že sis s žádostí dal práci, veškeré vaše tresty kolem této situace zůstávají neměnné a nevyhovím tak žádné z žádostí - na to jsme při řešení situace nechali spoustu času, který jsme mohli věnovat hráčům, kteří měli prioritnější problémy, přesto naše pozornost byla z větší části zastíněna celou vaší skupinou. Měl bys mít na paměti, že porušovat pravidla se nevyplácí a že jsi zodpovědný za své konání, přijmi tedy zodpovědnost v plné výši.


Powered by LeoSight IFS
LT~68

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
Samuelko123

Registrován 5.5.2024

DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024