Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dostal jsem 3dny za trash RP


T0mas

Hráč

8
5.12.2023 17:49, naposledy upraveno 5.12.2023 18:07 uživatelem T0mas

Dobry večer chtěl bych poprosit o unban myslím že jsem dostal až moc kruty trest mněl jsem lehčí ťukanec z jiným autem a zaerpil jsem to: /do jebl se do volantu           /do pásy cukly     a za to jsem dostal ban na 3 dny za TRASH RP dlouho jsem už nehrál asi pul roku teda nepočítam to že jsem to někdy zapl na 20min. A ještě mi řekl(a) admin(ka) že jelikož mam tak bohatou minulost banů tak mi ho da ještě na dýl a pokud takovych lidi bude vic tak budu mít víc a víc banů tak prosím alspoň o zmírnění trestu. Předem děkuji za cokoliv a přeji pěkný zbytek dne.

Zeintar

Hráč

49
5.12.2023 18:16, naposledy upraveno 5.12.2023 18:16 uživatelem Zeintar

Ahoj, přečti si prosím toto, neboť "/me se jebl" a "/do pásy cukly" se snaží admin team vymítit. - 

Přeci ti nepřijde v pořádku používat vulgarity do /me, či do, nebo ano?

T0mas

Hráč

8
5.12.2023 18:28

no ty vulgarity taky nejsou nejlepší ale tři dny mi fakt příde dost jinak pasy cukly jsem použil i stím že jsem se **** do toho volantu takže mi to nepřišlo špatné 

Develon

Hráč

40
5.12.2023 19:35

Dobře , tak jinak , pásy necukají , pás tě zatáhne do sedačky, to jest první věc. Ta druhá věc , v případě že jsi připoutanej , a za předpokladu že tě pás zatáhne do sedačky , si nemyslím že jsi žirafa aby jsi hlavou dosáhl na volant , a použiju tvoji frázi , jebl se do volantu hlavou. Existuje i pár jiných možností . Třeba , pokud tě zatáhne pás , nejspíš ti na těle , hrudi zůstane spálenina po pásu , pokud se bouchneš hlavou , nejspíš bys to zvládl o sloupek vozidla , a hádám že na spánku bys měl pěkný hematom. Ne li rozbitá hlava. Nevím jakou rychlostí si jel , ale je možné že jsi měl jednu ruku na volantu , a druhou možná na řadící páce ? . Teoreticky pochybuju o tom že ruka vydrží ten nápor tvého těla než tě zatáhne pás , nejspíš si zlomíš zápěstí? druhá ruka ti může smíknout a narazíš s ní do palubní desky , a máš tu možná zlomené prsty, či alespoň zkrvavené klouby. To jest při ne vysoké rychlosti , pokud jsi valil 200+ , mělo by to být horší. Neříkám že já erpím nejlépe , ale jebl se a pás cuknul už v repertoáru dávno nemám. Trest vůči tobě s historií je adekvátní , a tím co píšeš nám dokazuješ že se máš ještě co učit , co se týče RP. Snad to není nadbytečné vyjadřování , je to má pomoc k tobě. Každopádně ti přeji hodně štěstí.

 

9.12.2023 02:23

Ban ti jíž skončil. Není dále co tady řešit, žádost zavírám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~44