Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese k výrobě a distribuci střelných zbraní a munice - Serpent Holdings


8.12.2023 17:30, naposledy upraveno 8.12.2023 17:35 uživatelem marekvoe

Podatel: Lea Santiago

Věc: Žádost o udělení koncese k výrobě a distribuci střelných zbraní a munice


Odůvodnění: Vážený soude,

obracím se na vás, jakožto na jediný orgán, který je oprávněn udělit koncesi k výrobě a distribuci střelných zbraní a munice.

Proto podávám tuto žádost o udělení pro svou firmu Serpent Holdings s identifikačním číslem osoby 609, která se bude v případě udělení koncese zabývat provádět výrobou, distribucí, znehodnocení a likvidaci zbraní a střeliva. Pro tuto živnost jsme si vybudovali moderní a bezpečné prostory na našem firemním sídle, které se nachází v oblasti Marina, Los Santos. Naše firma má připraveno vše potřebné pro bezpečný výkon této živnosti dle zákona 6/2020 společně s již vypracovanými evidencemi o prodejích a výrobě. Věřím, že v San Andreas zbrojnický průmysl chybí a se svou firmou jsem připravena uplatnit se na trhu.

Za společnost Serpent Holdings,
Lea Santiago, Jednatel

Obrázek


Záměr: Získaní koncese k výrobě, distribuci, znehodnocení a likvidaci zbraní a střeliva pro PO Serpent Holdings

Přílohy: /

18.12.2023 18:03

Adresát: Lea Santiago
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme společně s inspektorem přezkoumali a došli jsme k závěru, že Vaší žádosti bude vyhověno. Přesto berte ohled na skutečnost, že nejste držitelem zbrojní licence T2 a nemělo by z Vaší strany být nakládáno s tímto odvětvím zbrojního průmyslu.

Zápis do rejstříku koncesovaných živností očekávejte v následujících dnech.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~23