Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkracení banu.


Bxzyyy

Hráč

4
8.12.2023 19:19, naposledy upraveno 8.12.2023 19:22 uživatelem Bxzyyy

Ahoj,chci jen dopředu upozornit že si žádám jen o kráceni banu a ne ub.

(6) hultemi-skimo rp - YouTube

Zde budu popisovat části montage.

část 1.

Toto byla nepovedená akce,psa nás s kamosem chytli při honičce,přijelo psa,záchranka. Záchranka mě odvezla do nemocnice a řekla mi at cekam 10 min na PSA pokud neprijdou muzu jit,cekal jsem a cekal jsem,bylo to 11 min,najednou přijelo PSA auto tak mi bylo jasne co nastane. No vylezl jsem ven s nemocnice,po chvilce dohadovaní s policajtem,jsem forgetnul dát si pryč status,to ale byla moje blbost,ale zranění jsem v nemocnici zaerpil,vratme se ke kropení psa,jakmile jsem věděl že mě zatkne,mám střelnou zbran (v tu dobu mě psa jeste k tomu hledali) takze jsem se rozhodl střílet a nést následky,ptáte se na ic doznění? Žádne nebylo,nijak dal se to neresilo ic či ooc.

část 2 a 3

Střelba po psa autech byla z duvodu toho ze někdo vykradl banku a ujel jim,chtěli jsme jí vykrást a následně jsem se šel podívat dovnitř,trezor prázdny. Najednou se objevilo psa a dalo nam traffic stop,Full auto v maskách už stažené okna,někdo Hekler na popruhu,řidič hledáný za ujíždení,všichni jsme měli dlouhé zbraně,každý vědel co by nás čekalo kdyby jsme spolupracovali.

 

No potom si psa zavolalo posily,ty přijeli hned kvuli vykradáni protože to bylo blízko,snažilo se náws pitnout jedno suv dostal vystříleno,potom jsme ujeli,připojil se k nám ale na cestě charger který nás pronásledoval tomu jsme ujeli protože kropit nebylo potřeba.

Jeětě dodávám že jsem byl jen u těchto dvou klipu.

Při  ostatních klipech jsem nebyl z duvodu banu na 14 dní,u toho jak byl tulen vykropen jsem nebyl,v montgage jsem já jen po 16 sekundu, černá maska,vesta,klobouk,ano byl jsem to já co kropil z toho auta po psa,řidič nekropil jen řídil protože měl dlouhou zbran.

 

Tímto pádem si žádám o krácení banu,o ub si žádát nechci protože vím že tam nějaký ten trash byl.

 

Tímto se omlouvám všem hlavně @Jackal když jsem byl toxic při rešení stížnosti,ban jsem dostal od @SovietDog

 

Upřímna omluva Bxzyyy.

(Pochopím když kracení nedostanu)

Zvýrazním že moje pusobení bylo jen na dvou prvních klipech a v jedné fotce!

8.12.2023 20:15, odstraněno 8.12.2023 20:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Bxzyyy

Hráč

4
8.12.2023 20:40

Doslova jsem napsal že to byla moje blbost,je mi to jasné,ty si mužes myslet co chceš.

 

9.12.2023 02:39

Absolutně nechápu tvojí žádost. Přečetl jsem jí snad tak dvakrát ale vůbec se v tom neorientují. Ani u tebe a ani u tvého kolegy. Za svým rozhodnutím si stále stojím. Nevidím důvod zkrácení, tak je jasné že by se dřív či později opakovali ty vaše bitvy o kyblíček na tom pískovišti a to jsem říkal že nehodlám tolerovat. Bohužel nevyhovím tvé žádosti, ne nyní..


Powered by LeoSight IFS
LT~38

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
Samuelko123

Registrován 5.5.2024

DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024