Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban / zkrácení trestu


9.12.2023 17:35

Zdravím všechny kteří si jdou právě přečíst tento topic.

Dnes se na Vás, globální administrátory obracím s žádostí ohledně mého permanentního banu. Už to je 3/4 roku od té doby, co jsem si vysloužil tenhle trest.

Můj permaban přišel po chybě, za kterou nesu plnou odpovědnost. Kryl jsem hráče, kamaráda který obcházel permaban, a dokonce jsem si dovolil lhát administrátorivi @SovietDog -ovi. Chápu, že to bylo proti pravidlům a já jsem za to byl potrestán.
Hráč, kterého jsem kryl, nakonec dostal unban po nějaké době, a tak se teď obracím i já, doufajíc, že mi bude poskytnuta druhá šance.
(V dnešní době už má permaban za jinou věc.)

Přiznávám, že byla to chyba veliká, ale v tu chvíli jsem to nebral na lehkou váhu...kamarádi se prostě nepotápějí.
Ale teď, po skoro roce od mého permabanu jsem si odpočinul od hraní a celkem mi to začalo i chybět.
Bylo to pro mě dobré, protože jsem si uvědomil, že jsem byl částečně závislý na hře. Nyní mám o mnohem lepší život a skimo beru jako takovou oddychovou činnost, ke které bych se rád po večerech vrátil.

Můj banlist není nejčistší, zejména z dob, kdy jsem začínal. Co se týká roleplaye, snažím se být pro všechny jen přínosem.
Chápu, že moje minulost nebyla vždy fresh, ale vždy jsem se snažil o nějaké to lepší RP.

Proč bych si zasloužil unban?

Od mého banu uběhla dostatečně dlouhá doba a myslím si, že jsem se změnil. Nemyslím, že bych nyní představoval nějakou hrozbu pro Skimo. Slibuji, že se podobná situace už neopakuje, a rád bych se vrátil mezi své přátele a tuto úžasnou komunitu.

Bohužel nevím, co víc dodat k této žádosti. Původně šlo o porušení pravidla 8 a lhaní, což jsem snažil alespoň částečně vysvětlit. Pevně doufám, že mi někdo z globálních adminů poskytne druhou šanci, byl bych za ni velice vděčný.

Budu též vděčný za veškeré reakce na tuto žádost a doufám, že se brzy znovu připojím k vám, abych si zase pořádně zaRPil. Přeji krásný zbytek dne všem, kteří si to dočetli až sem. Děkuju 🙏🏼
DJ Dave

13.12.2023 04:06, odstraněno 13.12.2023 09:49 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
23.12.2023 18:08

Ahoj, pojďme to před Vánoci tedy vyřešit. Trest máš za poměrně závažná porušení pravidel, členové AT zde rozhodně nejsou figuríny, kterým se lže, nedejbože nadává, jako to dělají jiní. Osobně souhlasím se striktním řešením a přesně tak bylo i ze Sovietovy strany učiněno. Přesto historii nemáš tolik obsáhlou, aby to pro tebe znamenalo úplný konec. Proto ti šanci dám a budu doufat, že ji nepromarníš.


Powered by LeoSight IFS
LT~41