Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Bobek

Hráč

9
10.12.2023 12:03

Zdravím, Dostal jsem ban za pravidlo č.1. :Je zakázáno sprostě nadávat, či se jinak neslušně vyjadřovat a urážet ostatní uživatele. Nevím na koho jsem nadával to by mě zajímalo plus mohu dodat klip a logy.

Ban jsem dostal od @Holysek...

10.12.2023 12:13

Sis trošku spletl pravidla, ne? Pravidlo č. 1 má následující znění:

  Hráč je povinen hrát RP stále a to v souladu s pravidly serveru. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT.

Pravidlo, které si napsal do žádosti je následující:

Výhradním jazykem pro OOC chat je čeština a slovenština. Vyjímkou jsou citace nebo zaběhnuté výrazy v jakémkoliv jazyce. V OOC chatu je zakázáno využívat cílené vulgarismy nebo jakkoliv jinak urážet ostatní hráče. Spamovat v jakémkoliv (IC i OOC) chatu je zakázáno.Výhradním jazykem pro OOC chat je čeština a slovenština. Vyjímkou jsou citace nebo zaběhnuté výrazy v jakémkoliv jazyce. V OOC chatu je zakázáno využívat cílené vulgarismy nebo jakkoliv jinak urážet ostatní hráče. Spamovat v jakémkoliv (IC i OOC) chatu je zakázáno.

 

No, každopádně, abych ti teda vysvětlil za co si dostal ban. Za nadávky to opravdu nebylo, bylo to za pravidlo č. 1, což je vytváření OOC situací. Přijel si s autem k dopravní nehodě a první co si napsal bylo do OOC chatu "WOW". Poté ses ptal druhého hráče, jestli to je nový unique a tak dále. Žádost o unban či zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024