Zdravím všetkých v tento krásny deň čo čítajú túto žiadosť o zrušenie poprípade skrátenie banu.
Už ubehlo 103 dní od môjho permanentného banu a 34 dní od skrátenia permanentného banu. Týmto čo tu píšem by som bol rád ak by mi bol môj trest zrušený, poprípade skrátený na nižší trest.
Nebudem sa tu zbytočne rozpisovať, takže v krátkosti. Ubehla už celkom dlhá doba od udelenia môjho trestu.
Za tento dlhší čas som sa ponaučil že sa určite neoplatí porušovať pravidla. Najlepšie je hrať spravodlivo a čestne. Bol by som veľmi rád ak by som si mohol zahrať ešte pred Vianocami s kamarátom ktorý dostal skrátenie na 14 dní. Takže budem určite rád @SovietDog ak vyhovieš tejto žiadosti.
Bude to už všetko jediné čo môžem dodať že prajem všetkým pekný zvyšok dňa. aalleexx123
Zdravím všetkých v tento krásny deň čo čítajú túto žiadosť o zrušenie poprípade skrátenie banu.
Už ubehlo 103 dní od môjho permanentného banu a 34 dní od skrátenia permanentného banu. Týmto čo tu píšem by som bol rád ak by mi bol môj trest zrušený, poprípade skrátený na nižší trest.
Nebudem sa tu zbytočne rozpisovať, takže v krátkosti. Ubehla už celkom dlhá doba od udelenia môjho trestu.
Za tento dlhší čas som sa ponaučil že sa určite neoplatí porušovať pravidla. Najlepšie je hrať spravodlivo a čestne. Bol by som veľmi rád ak by som si mohol zahrať ešte pred Vianocami s kamarátom ktorý dostal skrátenie na 14 dní. Takže budem určite rád [user:475] ak vyhovieš tejto žiadosti.
Bude to už všetko jediné čo môžem dodať že prajem všetkým pekný zvyšok dňa. aalleexx123