Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban či zkrácení banu


stepanekk

Hráč

15
10.12.2023 22:57

Zdravím všechny co si čtou tenhle příspěvek.

Začal bych tím za co jsem přesně dostal ban, ban jsem dostal ban jsem získal za náhodné okrádání zachranné složky dostal jsem ho na 90 dní. Už od zmiňovaného banu uplynuly 2 měsíce.

jak to probíhalo?

S mým kámošem jsme se nudili a nevěděli co dělat. Tak jsme se rozhodli že jdeme okrádat, okradli jsme pár lidí a pak započla akce u, které jsem dostal ban. Tak... viděli jsme jak kolem nás projíždí HZS vozidlo, tak jsme se rozhodli že ho budem pronásledovat. Vozidlo zajelo do mírného terénu. Jeli jsme v Audi A8, který jsem řídil já a Ford raptor f-150, který řídil kámoš. Audi jsem nechal na silnici a nastoupil jsem do raptoru. HZS vozidlo zajelo na farmu, kde hasil balíky sena, tak jsme čekali až dohasí oheň. Jak to dohasil tak jsme vystoupili vytáhli zbraně a začli na něj mířit, já jsem ho začal okrádat a kámoš zatím hlídal okolí, trvalo to asi 3-5 minut jak jsme se chystali odjíždět tak na nás přijel ART myslím že ve 2 Ford duty, začal jsem střílet ale neměli jsme šanci, ART nám dal oboum PK, toť je celá akce.

Omluva

Chtěl bych se omluvit dané osobě, která byla součásti dané RP akce, uvědomuji si svojí chybu, že okrádání záchranné složky, která nám může kdykoli pomoct. Taktéž bych se chtěl omluvit A-T členovi @magovec který musel toto řešit a že strávil svůj čas takovou hloupostí.

Závěr

Strašné bych byl vděčný za unban či zkrácení banu, slibují že stejnou či podobnou chybu už neudělám, chtěl bych si zahrát a užít si vánoční atmosféru na skimu.

PS: předem se omlouvám za gramatické chyby. Děkuji💜

 

 

 

11.12.2023 14:15

Zdravím tě Štěpáne,

Určitě jsi viděl, že jsem již včera žádost četl. Nechal jsem si tvá slova projít hlavou a stanovil si, na čem vlastně jsme. Bohužel pro tebe zde musím vyzdvihnout skutečnost, že jsi ode mě dostal ban na 14 dní a ihned po jeho skončení jsi opět udělal veliký přešlap a vysloužil si tento ban.

Já jsem upřímně rád, že sis s žádostí dal nějakou tu práci a neodbyl jsi ji, jako většina žádostí. Taktéž pokud bude zrovna dobré rozpoložení hvězd, tak můžu přivřít očko a dát ti body za to, že žádost došla po více jak měsíci.

Za normálních okolností bych ti unban nedal, nebudeme si nic nalhávat, historie tomu odpovídá. Avšak se nám blíží Vánoce a s tím Winter pack na Skimu. Myslím si, že by byla škoda, abys jej nemohl zažít jako ostatní každou zimu. Nezapomínej, že stále platí "Důvěřuj, ale prověřuj.". Proto budeš nadále pod mým dohledem. Nechci o tobě slyšet ve špatném.

S přáním pěkného dne,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024