Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyjádření “napomáhání alt to alt”


gloziscoot

Hráč

7
11.12.2023 09:17

Zdravím píšu zase ohledně banu “napomáhání alt to alt” pokud dobře vím alt to alt znamená přendání věcí z jedné postavy na druhou, on mi to přepsal a já mu to poté vrátil zpět na jeho a tu stejnou postavu na které to celou dobu měl, ne na jinou ale na tu stejnou, bylo to pouhé přepsání a hned zpět, nic jiného. Začal jsem to hrát zase po pomalu roce a nevěděl jak prodat nemovitost a jak to vlastně funguje, požádal jsem ho aby mi to ukázal a brali jsme to oba jako ooc věc a záležitost kterou nikoho nepoškozujeme a je to čistě mezi námi. Nějaký unban nebo zkrácení trestu je mi upřímně jedno jen to prostě nechápu. Děkuji a přeju hezký den. @SovietDog

DaveReekular

Hráč

17
11.12.2023 14:16

Ahoj,

Just sayin. Když nevíš jak na něco tak existuje discord, ticket či report. Tudíž toto neomlouvá vaší neschválenou "ooc situaci". A-Team je zde z toho důvodu aby pomáhal hráčům a né aby zbytečně banovali když se hráč nezeptá.

gloziscoot

Hráč

7
11.12.2023 19:27

Ahoj, to máš samozřejmě pravdu ale upřímně mnohem lehčí mi v tu chvíli přišlo toto řešení, neříkám že je to správný ale zároveň ani nic zas tak hrozného ale určitě to není alt to alt. proto ban na 60 dní za to moc nechápu a jistě můžeš se zeptat na discordu nebo cokoliv to taky neříkám, ale byla to první věc co jsem si v tu chvíli řekl že bude nejlehčí, namísto podávání tiketu a takových věcí. správně to není ale jak říkám "alt to alt" taky ne a proto nechápu tu délku. Každopádně neprosím tu o unban a nic takového, pouze jsem chtěl říci svoji stranu a vysvětlit to namísto nechat to jako alt to alt a taky aby sám admin pochopil jak to ve skutečnosti je a že žádný špatný úmysl za tím nebyl.

13.12.2023 03:56

Dokaž mi formou logu že to bylo skutečně, tak jak tady říkáš a potom se pobavíme o dalším postupu. Logy mi samozřejmě pošli do soukromých zpráv na discordu. Další konverzace ohledně banu a řešení proběhne tam. tohle zavírám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~33