Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban na Skimu


pdave4

Hráč

7
11.12.2023 19:20

Dobrý den, jsem rád že toto čtete.
Uplně nevím jak to tu mám napsat ale jelikož bych si to hodně přál tak za pokus to stojí,

S kamarádem jsme dostali ban na koupu dní přesněji jsem dostal ban na 190dní pokud se nepletu (kdyžtak mě opravte) ban jsem získal za náhodné okrádání zachranné složky přesněji hzs.

jak to probíhalo?

Začalo to asi tak okolo 17:00 dělali jsme nelegalní věci na skimu a viděli jsme hasiče jak jede hasit farmu oba jsme měli odlišné auta já Raptor a on měl audi A8 až dorazil na místo myslím ten hasič POČKALI JSME AŽ DOHASÍ a nadále jsme ho šli okrást. Capslockem jsem napsal větší ,protože jsme taky u toho přemýšleli a nedělali jen blbosti na serveru.
Myslím si že RP bylo kvalitně sehráno až na to celkové okradnutí.A také nadále přijeli Arti a obou dvoum nám dali PK. To je všechno co si tak vybavuji.

Omluva

Taky se chci omluvit za mojí historii a všechno co jsem na serveru udělal špatně.Nadále se chci omluvit tomu hráčovi co byl součástí RP akce byl to jeden z helprů pokud si dobře vzpomínám.

Závěr

Strašné bych byl vděčný za unban či zkrácení banu, slibují že stejnou či podobnou chybu už neudělám, chtěl bych si zahrát a užít si vánoční atmosféru na skimu.Ještě bych si moc rad zahral na vanoce skimo, nechtel bych o tuto prilezitost prijit

Děkuji za zvážení.

11.12.2023 23:06, naposledy upraveno 11.12.2023 23:07 uživatelem magovec

Zdravím tě,

Rovnou v prvních řádcích řeknu, že je úsměvné, že tvá žádost je 1:1 tvého kolegy, se kterým jste za tuto akci ban dostali. Takhle si na své opravdu nepřijdeš, pokud budeš pouze opisovat či přepisovat svými slovy.

U tebe bohužel nepřipadá unban k úvaze. Na svém účtu čítáš 38 banů, mnohokrát za tu stejnou věc dokola. Bohužel člověk s tvojí historií může být rád, že se nejednalo o ban permanentní. Žádost o zkrácení si určitě budeš moci podat, avšak minimálně v březnu. Dřív o tvé žádosti prosím nechci slyšet, jinak podkopeš své šance.

S přáním pěkného večera,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~21