Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení/zkrácení permanentního banu. ( @Dzardys )


neznamy#11753

Smazaný účet

10
12.12.2023 17:45

Zdravím, po měsíci od mé poslední žádosti moje naděje stále kupodivu neumřela a já si píšu žádost o zrušení, či případné zkrácení mého permanentního banu. 

Psal se den 12.10.2023, kdy jsem dostal ban za: "Obchod s IC majetkem za pomoci OOC měny, metagaming"
Abych začal úplně od začátku, bývalý člen H-T mi nabídnul určitou částku v OOCčku formou bankovního převodu za klasického Raptora, kterého jsem na své postavě měl, přemýšlel jsem dlouho než jsem to udělal, ale na moji obhajobu.. "Hlava rodiny" aktuálně přišla o práci a já jsem surně potřeboval knihy do školy, které jsem si taktéž ihned po přepsání částky na bankovní účet objednal. Stáli celkem 820,-. To byl ten důvod proč jsem si řekl o tolik (900,-Kč), protože jsem potřeboval na jednu stranu pomoct a na druhou jsem si myslel, že tolik ani nedá - dal... Co už. Po zpětném přemýšlení nad celou situací si vlastně říkám, "proč?". Byla to zbytečná věc a já to neměl vůbec dělat. Bohužel jsem si myslel, že mi to projde, když má LS AT na práci důležitější věci, ovšem neprošlo a já už ani nechtěl aby prošlo. Důrazně jsem apeloval na všechny členy naši "crew" aby se nic nekrylo a řeklo se na rovinu, tak jak se věci mají. Taktéž jsem poskytnul dost věcí, které určitě pomohli k rychlému vyřešení problému. Vše bylo řádně zaeRPeno a já si defakto až do poslední doby neuvědomoval, že se to fakt dělat nemá. No co... Pauzu od skima jsem si na určitou dobu dal, ale za chvíli jsou vánoce, rád bych se za Nathana aspoň na chvíli vrátil a užil si zimu společně s "Winter modem" a lidma s kterýma jsem RPíval. Poučil jsem se věřím, že dostatečně a nikdy bych už nic podobného neudělal, sám jsem se vydal úplně jinou cestou než na samém začátku. Ať už to je zase HZS, akorát líp než předtím nebo řekněme, že kolikrát i přínosné RP z moji strany. Celá tahle situace mě mrzí a vím, že moje šance jsou mizivé, ale mám ban permanentní, tudíž mi příjde fér si tu žádost podat, když k tomu mám narozdíl od ostatních důvod. po všem co jsem udělal ani neočekávám unban, ale i tak naděje umírá poslední. Já budu rád za brzké vyřízení žádosti, případně mi napiš alespoň na čem jsem a zda někdy šanci mít budu. Odemě vše, nemám k tomu asi co víc. 

Všem přeji krásné prožití vánočních svátků a děkuji za dočtení až sem - sorry za chyby v textu, už jsem těch žádostí od začátku roku 2022 napsal fůry. 

- Nikolas. ✌

@Dzardys

12.12.2023 17:47

Ahoj. Když napíšu, že ban je permanentní, neznamená to, že ti jej za měsíc zruším. Opravdu zůstává permanentní.


Powered by LeoSight IFS
LT~39