Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o výmaz rejstříku trestů


13.12.2023 09:11

Podatel: Francis ElMuertos

Věc: Žádost o výmaz rejstříku trestů


Odůvodnění:

Vážený soude,

obracím se na Vás s žádostí o výmaz mého rejstříku trestů.

Dd posledního prohřešku uběhlo již 8 měsíců, během kterých jsem se snažil žít zodpovědným a morálním životem. Můj hlavní cíl spočívá v obnovení mého dobrého jména, které trpí v důsledku minulých chyb. Nedávno jsem požádal o udělení dvou koncesí, avšak mé žádosti byly zamítnuty, především kvůli mým předchozím trestním záznamům. Tento rejstřík mi brání v rozvoji mého podnikání, a proto se obracím na Vás s prosbou o věnování pozornosti mé situaci.

Věřím, že jsem se od doby svých předešlých prohřešků změnil a že si zasloužím druhou šanci. Mým upřímným záměrem je přispívat k pozitivnímu rozvoji společnosti a být pro své okolí přínosem. Můj rejstřík již není tak obsáhlý, jelikož Policie San Andreas konečně dokonala svůj rest ze soudního spisu [S-433], kdy mi byl rejstřík vymazán a po dlouhých 14 měsících mám rejstřík v odpovídajícím stavu se 4 záznamy. 

Obracejíc se na Vás s touto žádostí, prosím o shovívavost a důkladné zvážení mé situace. Byl bych vděčný, kdybyste mi umožnil šanci na nový začátek a odstranění překážek, které mi brání v plnohodnotném zapojení do společnosti. Jsem si plně vědom vážnosti mé žádosti a slibuji, že bych tuto příležitost využil ke svému zlepšení.

Děkuji Vám předem za Vaši pozornost a vstřícnost.

S úctou, ElMuertos


Záměr: Čistý rejstřík trestů

Přílohy:

13.12.2023 09:57

Adresát: Francis ElMuertos
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Vaší žádosti nevyhovíme, poukazujíc na Vaši poslední reakci na výmaz rejstříku trestů, kde v související žádosti došlo k obdobným příslibům z Vaší strany, přesto jste i nadále byl trestně činným a necelé dva měsíce od spáchání "Vykrádání banky, nedovolené ozbrojování kat. T2, střelba po PSA, ublížení na zdraví úřední osobě, pokus o útěk, útěk, ohrožování střelnou zbraní, braní rukojmí." následně opětovně došlo k příslibům nápravy ve vlastním zájmu kandidatury do Kongresu.

Důvody pro výmaz Vašeho rejstříku bývají prakticky stejné a vrchní soud Vás neshledává dostatečně napraveným občanem, kterému by měly být zamazány nejen záznamy z rejstříku trestů, ale taktéž lži, které do své poslední žádosti vrchnímu soudu adresoval.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~36