Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení či unban - Harybo


Harybo

Hráč

26
15.12.2023 18:41

Čau, dne 16.8.2023 jsem dostal ban na rok, konkrétně za "Ponižování hráče, zesměšňování člena AT s přesahem do osobního života" od @Dzardys

Nebudu se obhajovat tím že jsem nic neprovedl a ani že jsem nevinnej, vím že jsem něco provedl a taky že si za to můžu jen já sám, ban byl zcela na místě, každopádně to budou zítra skoro čtyři měsíce co mi byl ban udělen a nebudu lhát, rád bych se na Skimo občas podíval, proto si žádám o zkrácení či případný unban.

Na prvním místě bych se rád omluvil těm lidem na které to bylo mířené, nebudu je zde zmiňovat, doufám že si to přečtou a mou omluvu přijmou.

Abych byl upřímnej, nějakou dobu před banem jsem nepředváděl zrovna ukázkové chování a pohyboval jsem se dost na hraně, poté jsem začal "přikládát do ohně" a udělal jsem věc za kterou jsem ban dostal, nebudu tu vypisovat za co jsem ho přímo dostal.

Dal jsem si pauzu celkově od LeoSightu, občas jsem se ukázal na fórku nebo discordu, ale nebylo to nic zázračnýho, během "nedobrovolné" pauzy jsem si mohl mé jednání promyslet a zamyslet se nad tím že není v pořádku si z někoho dělat legraci která zasahuje až do osobního života, také jsem pochopil že co připadá vtipné mňa, nemusí připadat vtipné i ostatním, zrovna v tomhle případě to platí několika násobně více.

Přeci jen už nejsem dítě a takové to věci bych si měl již uvědomovat dříve než něco takového udělám, vím že takové sliby slýcháte každým dnem, ale i přesto to udělám a slibuji že se již něco takového opakovat nebude.

V případě vyhovení mé žádosti, bych se zkusil vrátit k PSA nebo ZZS RPé, na kterém mám již něco oderpeno.

 

S pozdravem Harybo, přeji příjemné prožití vánočních svátků🤝

30.12.2023 02:10

 Upřímně vůbec nechápu, jak si vůbec můžeš něco takového dovolit, a úplně ideální by bylo, kdybychom tentýž výsměch udělali s fotografiemi tvými - a rovnou veřejně, když je to taková sranda, že? Ale k tak primitivní zábavě se samozřejmě neunáhlíme.

Doufám, že svůj text myslíš upřímně, rád bych tomu věřil, přesto ještě nějakou dobu počkáme, než se budeš moct vrátit - a to přesně 46 dní, na které jsem ti trest zkrátil, aby to vyšlo na polovinu, jíž si celkově odpykáš. Víc pro tebe bohužel udělat nemohu, přeci jen jsi překročil pomyslnou hranici toho, co je a co není v pořádku. Do té doby si ještě párkrát přehodnoť své budoucí plány a my se budeme těšit na reformed Haryba.


Powered by LeoSight IFS
LT~58

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo