Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

TISKOVÁ ZPRÁVA - Používání zábavní pyrotechniky 🎆


laceyabysss

Hráč

36
15.12.2023 20:08, naposledy upraveno 15.12.2023 20:09 uživatelem laceyabysss

TISKOVÁ ZPRÁVA - POUŽÍVÁNÍ ZÁBAVNÍ PYROTECHNIKY


Vážení občané,

Vánoční svátky patří z pohledu hasičů k těm obdobím, při kterých je čas zvýšené ostražitosti a aktivity. Dennodenně hasiči vyjíždějí k mnoha výjezdům, které se týkají špatného používání zábavní pyrotechniky, či k požárům, které způsobila samotná pyrotechnika. Lidé by si měli uvědomit, že neznalostí a nebezpečným zacházením mohou způsobit až smrtelná poranění jak sobě, tak někomu z blízkých. 

Krásným příkladem tomu dnes byla událost na Vánočních trzích v Montgomery, neznalá osoba položila pyrotechniku k davu lidí, kteří po explozi vyvázli s popáleninami. Touto zprávou bychom rádi apelovali na občany, aby při zacházení s pyrotechnikou byli ostražití a dávali pozor jak na sebe, tak na své okolí. 

Budeme rádi, pokud si na to občané dají pozor a nebudou brát zábavní pyrotechniku na lehkou váhu! Může jít i o život.


Celá výjezdová základna Montgomery přeje Všem občanům krásné a klidné prožití vánočních svátků. I o vánocích jsme dostupní na lince 911 nepřetržitě! 👨‍🚒❄️

 

S pozdravem,

mjr. Orlando Anderson

velitel VZ Montgomery

 


Powered by LeoSight IFS
LT~33