Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


marek123

Hráč

20
16.12.2023 23:07

Píšu po druhé, protože mi to @Holysek zamítl, chtěl bych ti říct že převažné afkování není celá doba hraní.. Jediné co měl po tom co jsem dostal ban mě napadla ta situace s pitem, nevím jestli jsem jiný ale cápek který mě předjížděl už těsně předtím do mě trochu naboural bez RP, neříkám že by se to mělo nějak erpit za mě by se to erpit nemělo taktéž jak ten pit, neřeknu kdyby to byl nějaký brutální pit, že bych ho vyloženě sundal ale todle byl normální pit, který dělá hodně lidí jak PSA také jejich vozidla bez rámu na nárazníku a tak i jiní lidé, za tu dobu co mám tady nahráno cca 1,5k hodin jsem neviděl že by za to někdo dostal ban nebo by to nějak erpil. To že jsem odjel bez nějaké IC konverzace je dosti pochopitelné, jak už kvůli tomu že mě těsně předtím trochu naboura a také, když vidíte 2 týpky v šátcích v A8 asi uplně se ti zastavit a řešit to nechce... Mrzí mě to a také bych neřešil nic, ale když nikdo nikdy neerpil pit a nedostal za to ban, tak kvůli tomu to řeším.

17.12.2023 01:32

Jak jako, že to nikdo neřeší a neRPí? Policisté mají na svých vozidlech rámy, kterými ostatní vozidla pitují, ty si ho pitl bez rámu. Oba jste se přetočili, tys tam chvíli stál a poté jel dál, bez ničeho. Nevím, jak víc ti to vysvětlit, když sám moc dobře víš, co si provedl. Takže si to i uvědomuješ, další žádosti ti opravdu nepomůžou, protože ti ten unban nedám.


Powered by LeoSight IFS
LT~20