Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Výmaz trestního rejstříku


Havran

Hráč

16
18.12.2023 18:14, naposledy upraveno 18.12.2023 18:14 uživatelem Havran

Podatel: Maxim Caldwell

Věc: Smazaní rejstříku

Odůvodnění: Vážení členové vedení, Omlouvám se za předchozí problémy spojené s mou přítomností v trejstním rejstříku. V minulosti jsem již podnikl kroky k jeho vyřízení, avšak naneštěstí to neproběhlo úspěšně kvůli finančním těžkostem a pokutám. Rozumím vážnosti situace a chci se postarat o svou budoucnost. Snažím se vybudovat plnohodnotný život bez jakýchkoliv závazků spojených s trejstním rejstříkem. S ohledem na své zkušenosti a dovednosti bych rád přispěl k organizaci jako člen zložky v rámci ZZS,HZS,DOCAR. Věřím, že jsem schopen poskytnout pozitivní přínos a dokázat, že jsem odhodlán žít plnohodnotný a odpovědný život bez jakýchkoliv právních omezení. Těším se na vaši odpoveď. S úctou, Maxim Caldwell

Záměr: Čistý trestní rejstřík

Přílohy: XXX

S přátelským pozdravem Maxim Caldwell.

 

19.12.2023 08:18

Adresát: Maxim Caldwell
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~21