Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban či zkrácení- Keksík 19.12.


hondacivic

Hráč

54
19.12.2023 17:43

Zdravíčko, tímto příspěvkem bych si rád zažádal o Unban či zkrácení mého trestu který jsem dostal včera v 0:40 od Game Mastera @Keksik

Začal bych tím že jsem si naprosto vědom toho co jsem provedl. Jelikož bylo těsně před jednou hodinou ranní tak již na serveru nebylo moc hráčů a tudíž ani ZZS. Již mám zkušenosti že ve večerních hodinách se reporty řeší trochu déle jelikož mají admini také svoje RP, a proto jsem si řekl že tu nehodu erpit nebudu. Z jakého důvodu si asi říkáte? Já, s mojí historií, bych si tohle neměl dovolovat, ale přesto jsem to udělal a hlavní důvod nehody bylo klasické vyhození obrubníkem což mě vyhodilo  do vzduchu, letěl jsem na boku auta a poté spadl z kopce. Přistál jsem, chvíli jsem koukal a pak se rozhodl prostě odjet. Mohl jsem si minimálně dát nějaká injuries či podat report, to jsem si  uvědomil až poté co jsem se rozjel a opravil auto. 

Je mi jasné že 3 dny nejsou zas tak dlouhá doba ale i tak bych si zažádal alespoň o zkrácení. 

                                                                                                                                                                   Hondacivic

20.12.2023 17:22

Ahoj, omlouvám se že odepisuji až teď, avšak jsem si to musel nechat projít hlavou a musím říct že ti bohužel v tvé žádosti nevyhovím. Chápu tvé obavy o tom že by jsi na ten report čekal dlouho, ale pravidla jsou pravidla. Kdyby sis ten report podal, nic z toho by se nemuselo stát. Pro příště víš že když se ti stane něco podobného, nebo tě to vyhodí obrubníkem, tak si máš podat report a vyčkat a obzvlášť někdo jako ty s tvojí historií kdy ti nemalá věc může opět zařídit permu.

Zamítnuto.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024