Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

"Missování" attacku při nemoci aneb doplať ICčkově na OOC omyl.


Samik

Hráč

47
20.12.2023 09:57, naposledy upraveno 20.12.2023 09:58 uživatelem Samik

Dobré dopoledne přeji všem.

Tento příspěvek píši s mírným rozhořčením a to z důvodu následujícího.


Již několikrát se mně, či jiným hráčům s kterými hraji stalo, že je někdo nemocnej "missem" hitnul a tak je nakazil nemocí. Můj problém je ten, že hráč, jež si hledí svého, nosí roušku a dává si bacha na to, aby jeho postava nebyla nemocná, skončí nemocnej jen kvůli tomu, že druhý hráč dělá za tím počítačem bůhví co a hitne ho. 
Jak se to dá momentálně vyřešit? Nijak. Nebo alespoň tak jsem se to dozvěděl od hráčů, kteří se tuto situaci již snažili s adminy řešit. To tedy znamená, že když ti někdo missne attack a je nemocnej, tak prostě budeš nemocnej taky. 

Všichni víme jak probíhá řešení nemocí s ZZS. Buď nikdo nepřijde a když už někdo přijde, tak ti udělá test, který trvá 8 hodin a pak třeba na druhej den s trochou štěstí dostaneš léky. Na tom by však nebylo nic špatného, kdybych si za tu nemoc nějak mohl sám svou neopatrností nebo jakýmkoliv jiným validním RP způsobem. Jak mám ale RPit nemoc, která mojí postavě ovlivňuje potřeby z důvodu toho, že si někdo neumí hlídat myš či touchpad a hitne mě?


Myslím si, že by bylo fajn, kdyby se tyto situace daly s předložením klipu řešit v rámci reportů. Ano, chápu, přidělává to práci adminům. Ale na druhou stranu to přidává práci ZZSce, která má podle mě už dost "práce" s nemocema obecně. 

Zároveň si také dovoluji navrhnout, že by rukavice mohly snížit riziko přenosu nemocí, které se přenášejí hitnutím. Nevím jak moc realistické by bylo uplné zrušení přenosu nemoci s rukavicema, ale snížení rizika by se podle mě v rámci RPčka šiklo.


Příspěvkem nemám v úmyslu na nikoho ukazovat, z někoho si dělat srandu,  či si stěžovat na to, že něco nefunguje. Jde čistě o můj názor a menší návrh. Takže můžete kdyžtak psát i vaše názory a pohledy na věc pod tématem, popřípadě přidat nějakou reakci.

Díky za přečtení.

Samik out. 😎




20.12.2023 16:03

Já ti vyhovím, ale nikoliv způsobem který navrhuješ.

Rukavice nic moc neřeší, klipy do reportu akorát zatíží adminy.

Předělám to, aby hitnutí prostě nemoce nešířilo vůbec.

A pokud se běžně děje, že na RP serveru někdo "missuje" hity, tak si hezky odbinduje mlácení z toho tlačítka, kterým to "missuje" ať už je to levé tlačítko myši nebo nějaká klávesa. My tohle budeme prostě řešit přísněji, budeme to trestat. Pokud dokážete doložit logy, že jste v minulosti někoho slušně požádali, aby si to odbindoval po nějakém jeho "missu" a poté prokážete klipem, že ten hráč opět náhodně mlátí lidi a vymlouvá se na missclick (ať už je to pravda nebo ne), tak ho zabanujeme. Takto rozhoduji zejména proto, že spousta lidí někoho mlátí jen tak ze srandy a pak v localu instantně napíše "miss" jako výmluvu. Přitom jedna z prvních věcí, které by měl člověk udělat když začíná hrát na RP serveru, je upravit si bindy tak, aby se mu tohle ani stát nemohlo.

jan38

Hráč

41
20.12.2023 17:30

Když omylem se dotknu touchpadu? taky začnu mlátit

20.12.2023 17:32, naposledy upraveno 20.12.2023 17:33 uživatelem Rataj

A je tak těžký si ten touchpad při hraní vypnout? Potřebuješ ho na hraní? Nemáš myš?

Já si myslím, že každému "missclicku" se dá předejít. Samozřejmě mluvím o tom hitování, ne o tom že se "uťukneš" o jinou klávesu a třeba si omylem spustíš nějaký bind, ale to už nesouvisí s mlácením.

EminemEvil

Hráč

9
22.12.2023 18:13

zaujímalo by ma kto pri hraní hier ako je MTA a celkovo GTA používa touchpad? Jednoduchou klávesou sa to da vypnúť dočasne dokým hraješ, poprípade ked sa s tým nechceš j**** tak odinštaluj ovládač na touchpad :DD, stáva sa že hráči hituju tlačítlom L-CTRL...odporúčam si to odbindovať a ušetrite si zbytočných problémov a tak o kazenie RP zážitku...


Powered by LeoSight IFS
LT~80

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024