Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban. @Pakandza


asiproCZ

Hráč

14
20.12.2023 15:32, naposledy upraveno 24.12.2023 21:02 uživatelem asiproCZ

Úvod

Nazdárek, dne 24.10. mi byl udělen ban za Masivní porušení pravidla 5. (hra bez RP prvků, porušení zdravého rozumu, narušení herního zažitku ostatním - Pravidlo 0.) (100 dní). Takže tu napíšu do se dělo a co si myslím o tom, co mi v minulé žádosti odpověděl administrátor @Pakandza
 
Co se dělo?
(Napíšu to tu v menší zkrácenině)  Takže.. Dne 24.10. se měla sejít jedna osoba od nás protože se prý IC hrotila s nějakým hráčem, ale o tom já moc nevím. Každopádně si osoba od nás domluvila sraz v Palominu. Po domluvení nám ostatním bylo sděleno ať se připravíme a vezmeme si zbraně kdyby se něco stalo. Takže si každý vzal zbraň a jeli jsme v cca 20:00 do Palomina, tak mi každý vybral místo odkud jde dobře vidět před dům kde mělo být to stretko. Já ještě před tím, než jsem si místo vybral tak jsem chviličku čekal na dálnici a tam jsem si všiml, že okolo toho daného domu jezdí Raptor a nějaké BMW či co to bylo ale to jsem tak nějak ignoroval. Poté jsem se tedy přemístil za dům, který byl naproti domu, kam měl přijet ten hráč se kterým se hrotila osoba od nás. Po chvilce čekání a dohadování se přijelo BMW ve kterém byly 2 osoby, jenže hned jak jeden z nich viděl osobu od nás zařval nějakou nadávku a začal střílet a to samé i jeho kolega, takže jsme taktéž po nich začaly střílet, po tom, co oba měli PK přijelo PSA, takže byla opět přestřelka. Všichni od PSA měli taktéž PK, takže jsme všichni ihned po přestřelce nasedli do auta  rychle odjeli pryč. Já jel v mém autě do bytu mého kamaráda v LS a šel jsem chviličku AFK, ale po tom, co jsem přišel jsem měl ban na 100 dní.

Závěr
Cca měsíc a něco po banu jsem si dal žádost která ale bohužel nedopadla, takže toto je druhý pokus který doufám že už vyjde. Každopádně abych se vyjádřil už konečně k té odpovědi..

Takže... Je pravda že tam byla 30 minutová střelba, někdo od nás lezl po střechách atd.. Jenže problém je v tom, že se tam absolutně nemělo střílet a měla si to vyřešit osoba od nás s tím, se kterým se hrotila. Je sice pravda že k přestřelce nemuselo dojít, ale za to už bohužel nikdo od nás nemůže, důvod jsem již psal. A na druhou stranu je taktéž pravda, že si tam osoba od nás mohla jít si to vyřešit sama, ale to by dopadlo tak, že by PK dostala osoba od nás, takže dle mne je dobře že jsme tam byly. Takže to, že někdo od nás lezl po střeše jak opice, tak na tom není nic špatného a je to naprosto IC věc, to samé i PSA lezlo po střeše, ale to už je jedno. Každopádně to hlavní proč se vlastně byla ta přestřelka v Palominu a né někde jinde? Důvod jsem vlastně již psal, nemělo se tam střílet a mělo se to normálně vyřešit. Ale kdyby ta osoba od nás řekla, že chce sraz někde třeba v AP, tak je možné že tam nedojedou, protože by si mysleli že to je pro ně past, ale hlavní důvod je tedy ten, že tam nemělo dojít ke střelbě, aspoň z naší strany. Měli jsme zbraně jen a pouze přesně kvůli těmto věcem, takže kdyby se něco prostě pokazilo tak abysme mohli zasáhnout. A tím bych chtěl požádat o unban. 
To je k tomuto asi vše, děkuji za přečtení a hezký zbytek dne.

24.12.2023 22:00

Ahoj, dneska tomu budou 2 měsíce co máš ban, hodím ti unban. Historie tak nějak odpovídá tvému RP a myslím, že už je teď na tvým uvážení jak budeš dále pokračovat. 


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024