Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím unban Holysek


MestinCZE

Hráč

4
22.12.2023 01:28

Jsou vánoce, čas pohody a radosti kdy se celá rodina zase sejde a užije si nezapomenutelné momenty pohody a klidu. Pro mě je skimo něco jako rodina, můj život bez skima je prázdný asi jako lahev uprostřed moře, kterou najde trosečník s naději, že v ní zbylo asi pár kapek chlastu...

 

Můj ban jsem dostal kvůli tomu, že jsem za dotyčnou postavu "Diego Bimbos" dostal chuť oslavit silvestra poněkud dříve a to na silnici. Znáte to vyjdete z vězení a ani pořádně ještě nevíte kolik je hodin a nebo jaký je den, Diego si to prostě spletl.

 

No a poté se to stalo, přijel policajt který toho měl asi už plné zuby (a ani se nedivím jelikož pracuje o barák vedle v Montgomery na stanici) a chtěl po Diegovi občanku, zřejmě ho pěkně vzalo když Diego začal pouštět všechny ty super rachejtle zrovna uprostřed silnice. Problém je že Diego u sebe zrovna neměl všechny ty doklady, protože si je PSA nechala pro sebe.

 

Diego tak po zlém tónu místního strážce zákona nakonec odpojil a mé jediné přání pod letošní stromeček je unban, doufám že se vše povede a přeji všem hezké vánoce!

22.12.2023 13:07

Zkus se prosím někdy projít ven a nebuď na počítači závislý, věř mi. Pod stromečkem dostaneš možná tak zkrácení banu a to na dva dny. Na štědrý den si budeš moct zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024