Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Los Santos motorcycle garage.


Warren

Hráč

15
22.12.2023 17:21, naposledy upraveno 22.12.2023 18:02 uživatelem Warren

OOC představení frakce

Los Santos motorcycle garage.

Jedním z hlavních důvodů proč vznikla tahle firma na opravu a servis motorek je především krytí pro klub Nomads Los Santos. Stejně jako majitel tak i klub nomads samotný neměl žádný čistý a dohledatelný příjem a proto vznikla firma ve které se dá vydělat "čistý" příjem a dobře prát peníze z prodeje zbraní.

 

Co znamená tahle firma pro Vás ostatní?

Chceme se zaměřit a naučit hráče že to není jen o "TUNINGU". Každý kdo v realitě auto/motorku vlastní tak ví moc dobře že pro to aby auto vydrželo a fungovalo je potřeba o něj pečovat. A teď nemám na mysli "TUNING" který tady tak každý miluje. Ale pravidelný servis který auta/motorky potřebují.

U nás budeme provádět servis a údržbu motorek především prostřednictvím passive RP protože hra nám zatím neumožňuje a nenutí nás automaticky do výměny brzd, olejů, filtrů, pneumatik a spousty dalších důležitých věci které se běžně a s pravidelností dělají.

Budeme rádi když nás majitelé motorek ( později třeba i aut ) na téhle naší křížové výpravě podpoří.

Zároveň pokud se mezi vámi najde někdo kdo by se toho rád účastnil tak stačí dát vědět a můžeme se jako lidi domluvit.

IC INFORMACE -> ZDE

Na závěr pár fotek interiéru který jsem si pro frakci přichystal.

Díky za pozornost... zdar!

 

 

 

 

 

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo