Zdravím všetkých.
Od môjho permanentného banu už ubehla nejaká doba (konkr. dátum banu: 1.10.2022) -DM, nenahlášení porušení pravidel, pravidlo 0, troll. Popravde už si skoro vôbec nespomínam o čo šlo ale som si istý že som si ban zaslúžil. Koniec koncov si aj priznávam že neskôr sa moje RP ani vlastne nedalo nazvať Roleplayom. Uplynul nejaký čas a zaspomínal som si na dobu kedy som aktívne hrával a venoval sa tomu pomerne často. Písal som si s pár ľudmi zo skima jak sa majú, jak to ide a pod. zrazu som sa prichytil pri myšlienke... "aj by som si to skimo fakt zahral". Tak som premýšľal a premýšľal či tu žiadosť skúsiť alebo nie no a teraz som tu kedy to naozaj píšem. Dovolím si povedať že na skime mám nejaký ten čas odohraný a niečo málo som už zažil, prvotne to bola pre mňa len hra ktorú som si zapol večer ked bola nuda no neskôr ma to naozaj pohltilo. Za svoju bohatú históriu banov sa otvorene priznávam bol som tzv. recidivista no neskôr ked som začal rpit PSA a mal som v tej hre "dôležitejšiu" rolu som sa uvedomil začal všetko brať vážnejšie a bol opatrný čo sa týka pravidiel čo bolo aj podľa môjho názoru dosť vidno, dávalo mi to takú motiváciu ked som sa pozrel do /history a videl jak som sa polepšil, mal s viacerími dobré vzťahy a podobne. No po konci policajnej kariéri som sa začal napájať menej a menej a k tomu viedlo aj moje správanie kedy som si už ani moc neuvedomoval čo som robil. Svoje chyby som si plne uvedomil a za svoje správanie sa ospravedľnujem preto ak by to bolo možné by som rád zavítal naspäť a znovu sa počas takéhoto ikonického vianočného času vrátil k Roleplayu. Predom dakujem za dočítanie a prehodnotenie mojej žiadosti. Ban mi bol udelený administrátorom @Dzardys.
S pozdravom Kr1st0fz.
Zdravím všetkých.
Od môjho permanentného banu už ubehla nejaká doba (konkr. dátum banu: 1.10.2022) -DM, nenahlášení porušení pravidel, pravidlo 0, troll. Popravde už si skoro vôbec nespomínam o čo šlo ale som si istý že som si ban zaslúžil. Koniec koncov si aj priznávam že neskôr sa moje RP ani vlastne nedalo nazvať Roleplayom. Uplynul nejaký čas a zaspomínal som si na dobu kedy som aktívne hrával a venoval sa tomu pomerne často. Písal som si s pár ľudmi zo skima jak sa majú, jak to ide a pod. zrazu som sa prichytil pri myšlienke... "aj by som si to skimo fakt zahral". Tak som premýšľal a premýšľal či tu žiadosť skúsiť alebo nie no a teraz som tu kedy to naozaj píšem. Dovolím si povedať že na skime mám nejaký ten čas odohraný a niečo málo som už zažil, prvotne to bola pre mňa len hra ktorú som si zapol večer ked bola nuda no neskôr ma to naozaj pohltilo. Za svoju bohatú históriu banov sa otvorene priznávam bol som tzv. recidivista no neskôr ked som začal rpit PSA a mal som v tej hre "dôležitejšiu" rolu som sa uvedomil začal všetko brať vážnejšie a bol opatrný čo sa týka pravidiel čo bolo aj podľa môjho názoru dosť vidno, dávalo mi to takú motiváciu ked som sa pozrel do /history a videl jak som sa polepšil, mal s viacerími dobré vzťahy a podobne. No po konci policajnej kariéri som sa začal napájať menej a menej a k tomu viedlo aj moje správanie kedy som si už ani moc neuvedomoval čo som robil. Svoje chyby som si plne uvedomil a za svoje správanie sa ospravedľnujem preto ak by to bolo možné by som rád zavítal naspäť a znovu sa počas takéhoto ikonického vianočného času vrátil k Roleplayu. Predom dakujem za dočítanie a prehodnotenie mojej žiadosti. Ban mi bol udelený administrátorom [user:3773].
S pozdravom Kr1st0fz.