Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban (14 dní)


27.12.2023 01:41

Dobrý večír, a žádám si o unban, který sem dostal za údajný Troll RP, DM, Pravidlo 0 ( 14 dní)

Takže začalo to tím že sem se ve 2 ráno napojil na server, kde sem běžel směr MG, A potkal sem nějakého hráče v autě, a chtěl sem aby mě odvezl, odověd sem nedostal a naštval sem se a střelil sem ho (dostal PK). Následovně sem věděl že je to IC problém, a vzal sem mu auto a naháněl sem druhého hráče, který mi ujížděl protože viděl jak sem ho střelil. Tím pádem musel dostat taky PK aby mě nenahlásil jenže IC mi začal ujíždět až k LSPD. Kde následně byla přestřelka. Došli mi náboje a Police mě naháněl až sem dostal ban. Mám 9 dní za sebou a chtěl bych se strašně omluvit za to, a kdybych dostal UNBAN tak bych byl strašně vděčný. A ještě jednou se veřejně omlouvám! Přísahám že sem plně ponaučení z mé chyby. A příjmu kladnou i zápornou odpověd toto se nedělá a Adminstrátor měl plné právo mi ban udělit. Tím to se s vámi loučím a přeji hezkou středu.

7.1.2024 16:00

Ahoj, jak jsi sam napsal "Administrátor měl plné právo mi ban udělit" s tím naprosto souhlasím, bylo toho tam o dost více, například to kdy tě tam dotyčný srazil na zem a ty jsi po tom co jsi upadl do bezvědomí zneužil F10, poté ses připojil zpět a pokračovalo to, ukradl jsi policejní vůz nebo spíše pokusil se o to. Tohle se nedělá a nikdo z nás to nebude tolerovat, ačkoliv píšeš že sis to uvědomil bohužel ti nevěřím a budeš si muset počkat ty další dny které ti zbývají do unbanu. Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo