Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - SLJayy


SLJayy

VIP

14
27.12.2023 19:47, naposledy upraveno 27.12.2023 19:49 uživatelem SLJayy

Zdravím, rád bych se zde omluvil za menší/větší nedorozumění (Záleží jak to kdo bere) Chtěl bych tímto zažádat o unban který mi byl přidělen z důvodu PG a to konkrétně z "psaní do vysílačky když je v cele". Vysílačka byla frakční a do stejné frakce které náleží frekvence vysílačky jsem poté i psal MC. Nevím zda to má nějakou váhu, ale přikládám zde i logy kde mi to bylo i vysvětleno a já to tam poté napsal. 

Log: https://leosight.cz/logs/QSyXzULtXz

Celá situace mě mrzí, a taktéž i to že jsem tímto banem přišel o titul TP tedy Trusted Player. Přijde mi to jako zbytečný důvod o něj přijít, stejně jako celá tato situace, ale na to tady je AT, a já s tím nejspíš už nic neudělám. Nicméně byl bych rád kdyby byla moje žádost uznána a celá situace byla tak uzavřena, byl jsem v ten moment trošku naštvaný důsledkem nepravdivého infa které jsem považoval za pravé, za celou situaci se tedy velmi omlouvám a slibuji že už se to nebude opakovat. Předem děkuji za odpověď a omlouvám se pokud se v žádosti s něčím opakuji. Hezký zbytek dne všem kdo toto čtou.

Ban byl udělen Administrátorem @Holysek

27.12.2023 19:54

Vyřešeno na Discordu, uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~20