Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení či úplné zrušení banu || Dzardys & SovietDog


Davisek

Hráč

25
30.12.2023 12:19, naposledy upraveno 30.12.2023 12:20 uživatelem Davisek

No... dobré ráno či večer, podle toho kdy to čtete. Po odpykání si skoro celého prvního trestu, který mi byl udělen Sovietem, sem přícházím pokusit se zažádat o zkrácení trestu či dokonce i unban. Celkově nevím, zda-li to mám brát, že se mám obracet na Sovieta či Dzardyse, když mi prakticky trest od Sovieta končí za 3 dny.



1. Ban - Porušebí pravidla č. 0, DM a Zdravý Rozum.

Tento ban mi byl udělen právě administrátorem SovietDog a to ze situace, kdy jsme se jak hlupáci mlátili na výjezdové stanici bez většiho důvodu. Tímto nechci na nikoho schazovat, kdo začel nebo že by měl mít trest i někdo jiný, protože já si se svým trestem souhlasím leč už né asi až tak s tou délkou. Rozumím že mám dost rozsáhlou historii ale i přesto mi 30 dnů přijde dost, leč i tak jsem si skoro celý trest odseděl ( od chvíel co to píšu za 3 dny celý) . Tímto se tedy omlouvám klukům, které jsem na výjezdovce hitnul.


2. Ban - Pokus o A2A 

Tento ban mi nadal Dzardys nějaký ten čas po Sovietovi kdy mi ho vlastně prodloužil o 30 dní. Ač jsem do teď přemýšlel co jsem porušil a nějak jsme to z kámošema zkoumali, co vlastně jsem se mohl pokusit altnout, tak jsme na to nepřišli. Leč... určitě je šance, že se něco takového mohlo stát ( chtíc či nechtíc). U tohoto se asi nemám jak více vyjádřit. O vysvětlení an i nic takového jsem si nepsal, když jsem to nechtěl nějak mezi hráči ani mezi ostatními uživateli fóra řešit. To že jsem si nenapsal třeba i blbou DM na discordu o vysvětlení, hold prostě jsem si říkal, že lepší to nebude rozpytvávat a nijak řešit.


A jsme na konci celé žádosti. Jen bych chtěl asi zmínit, že nechybí mi tolik hra jakožto MTA, ale spíše mi chybí komunita lidí, mezi kterými jsem trávil čas a se kterými jsem mohl rpit.  Taktéž i když nejsem nejdelším členem komunity, rád bych se zúčastnil 10 letého výroči, když už mi to vánoční focení uteklo, i když vím že to i tak nestihnu při zkrácení. Díky že jste to dočetli až sem a omlouvám se Sovietovi a Dzardysovi za zbytečně přidělání práce.

- Wytrych aka Davis

30.12.2023 13:53, odstraněno 30.12.2023 13:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Postování souhlasu bez přidané hodnoty
30.12.2023 14:38

Z mé strany upřímně důvod ke zkrácení nevidím, ani kdybych čelil argumentu, že jsi zapomněl, že jsi to tam dal za jinou postavu, eventuálně máš vždy možnost napsat AT, když se něco takového stane, jelikož v chatu vždy zjistíš, že tvůj pokus o A2A byl zaslán AT.

Davisek

Hráč

25
30.12.2023 14:55

Tak teď když zde vidím tu platební kartu, tak jsem zmatený ještě více. Za celou dobu jsem si sám vlastní platební kartu nedělal a ani nepoužival. To stejné, jestliže jsem měl někoho kartu, tak se to stalo u jedné situace a následně jsem ji vyhodil na zem za jednu postavu ale za druhou jsem ji nebral. Rád bych našel logy a přiložil je sem, že opradu mi nic nevypsalo v chatu a ani že jsem kartu nebral, ale bohužel po továrku, který jsem nedávno dělal jsem vše ztratil.

14.1.2024 15:06

Nechápal jsem proč bych se tu měl vyjadřovat, když jsem ti poslední ban nedával, ale tak mám se k tomu vyjádřit. O tom Alt to Alt moc ale je to jedno z nejzávažnější porušení pravidel na serveru. Myslím si že bude přiměřený když si svůj trest odpykáš. Trest není tak dlouho, takže to určitě přežiješ. Žádost tedy zamítám a zamykám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~57