Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN - Zdravý rozum.


OMGEN

Hráč

2
1.1.2024 14:53

Ahoj, dnes kolem 14:40 mi byl udělen BAN za údajný porušení zdravého rozumu. Jednalo se o to, že v tunelu z LS směr SF byla nehoda, kde byla možnost průjezdu levým pruhem (protisměrem), jenže to tam lehce blokoval mercedes. Tak jsem tam přijel a v ten moment začal po mně řvát random borec ať stojím a jedu zpět, tak jsem začal řvát ať si ten mercedes posune o metr do předu, že mám za chvilku vykládku a že to nestíhám. Borec stále stál před mojím kamionem a stále říkal, ať to otočím a já mu stále říkal, ať si posune mercedes o metr dopředu. Poté mi byl udělen ban za zdravý rozum. Bohužel bych to musel objíždět bůh ví kudy, tudíž ještě k tomu, když tam ta možnost průjezdu byla, tak jsem to objíždět nechtěl. Myslím si, že by to šlo vyřešit v klidu IC cestou a né hned banem. PSA na serveru bylo myslím jedno, ale to si nejsem jist.

Díky - OMGEN.

1.1.2024 15:14

Ahoj... řeknu ti to takto. U této situace jsem byl asi nejblíž. Trest si zasloužils. Být tebou, tak sklopím hlavu a trošku se uvědomuju. Daná nehoda se dala objet a od tebe to nebylo vůbec fér vůči dalším hráčům. 

OMGEN

Hráč

2
1.1.2024 15:17

Dala se objet, to nepopírám, ale proč bych to objížděl úplně jinudy, když se tam dalo v pohodě projet, jen kdyby posunul auto o jeden metr. Když tam mohl běhat jako kdyby nic, tak to mohl i posunout. A co nebylo fér vůči ostatním hráčům??

1.1.2024 15:23

Ahoj!
V tunelu byl pravý i levý pruh neprůjezdný - viktorka byla v prostisměru minimálně čumákem(pokud máš screen tak ho prosím pošli a oprav mě, jestli to tak není), BMW blokovalo pruh úplně. A jelikož to byl tunel a nebyla možnost vyjet si o kousek vedle, tak by ses tam s kamionem určitě nevymotal. Mercedes tam byl, jelikož se snažil jeho řidič při nehodě pomoct alespoň nějak. A asi by nebylo moc fajn kdyby zaparkoval před tunelem a ke zraněným běhal sem a tam.
Na místě byli dva těžce poranění lidé, a IZS nikde. Pouze dva civilisti co se snažili nějakým způsobem situaci zvládnout, mezitím co se na IZS čekalo. PSA na serveru nebylo.
Vzhledem k tomu, že se naprosto běžně banuje průjezd nehodou jako zdravý rozum, mi přijde naprosto pochopitelné banovat i tohle pořvávání na lidi aby uhnuli, abys projet mohl(což jste dělali i přes moje upozornění). Lidi tam mohli umřít, proč bys jim sakra přidával jen proto abys "dojel na vykládku do šestnácti minut", když by jednoduše stačilo vycouvat(což po tvém banu zvládl tvůj kolega na jedničku) a objet to jinudy? Podotýkám, že i kdyby to byla zajížďka tak bys to v pohodě stíhal i do těch tvých šestnácti minut.
Další věcí je, že nehoda byla vidět už při vjezdu do tunelu! Takže jsi jednoduše mohl jet jinudy už když jsi to viděl při pokusu o vjezd tam.
Každopádně jsem dala ban jen tobě a ne kamarádovi. Což jak koukám zpětně na logy, fér nebylo. A zpětně banovat nechci. Ban ti tedy odstraním - ale příště si to rozmysli a poslouchej když ti někdo něco řekne.


Powered by LeoSight IFS
LT~38