Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban nepravem


Radyyym

Hráč

28
1.1.2024 23:49, naposledy upraveno 1.1.2024 23:49 uživatelem Radyyym

Dobry den,

dostal jsem před chvilkou ban. Za ani neuvedenou věc.

Proč jsem ho dostal?

chci pravě zjistit za co, protože se mi v tu chvili lagla hra, ja sam neviděl co by se stalo jen jsem viděl auto za mnou jak si trošku vzletělo, tak jsem si řek: kouknu se tam co se stalo. Oba dva bez reakce nic nechtěli spolupracovat neřekli mi co se stalo a co jak, čekal jsem jen na to až mi řeknou jednu věc a to je co se stalo, ne prostě nic jak mam vědět něco co jsem neviděl.

je velice dobre se nezeptat ani mě sameho co jsem viděl a jen tak přijit a dat mi ban na 1 den, kdyby jsem aspoň něco dostal nějake info.

Za mě vše.

(@Holysek)

1.1.2024 23:52

Dostalo se ke mně video, kde si naboural do druhého vozidla, již zmíněného z tvé strany. Odletěl si pryč a bez žádného lagu si pokračoval dál. Nebo aspoň já jsem na videu žádný lag neviděl. Pokud máš klip nebo něco, tak mi to pošli na DC, kde to klidně můžeme i vyřešit dál.


Powered by LeoSight IFS
LT~20