Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban


WestA

Hráč

1
2.1.2024 13:38, naposledy upraveno 3.1.2024 21:34 uživatelem WestA

Ahoj před už docela dlouhou dobou jsem byl zabanovaný pernamentně z důvodu trollu a bylo to právem ačkoliv za tu dobu mě rp chytnulo a začalo bavit a rozhodně bych si chtěl zkusit zahrát na jednom z největších serveru na české scéně takže tímto prosím žádám o unban.Mé činy byly hrozné ale jsem schopen se poučit.

Foxx4351

Hráč

20
2.1.2024 22:36

Generování omluv pomocí AI může být považováno za špatné nebo nemorální z několika důvodů. Zaprvé, takové omluvy mohou postrádat skutečný výraz opravdové lítosti a odpovědnosti, což může oslabit důvěryhodnost a účinnost omluvy. Dále, využívání AI k generování omluv může představovat pokus vyhnout se osobnímu odpovědnosti a skrytí skutečného záměru omluvy. Tím se může ztrácet etický rozměr a empatie spojená s lidským vyjádřením lítosti.

 


Teď opravdu. Zkusil jsi to a já tě ujišťuju, že to nefunguje. Pokud myslíš tuto žádost/omluvu zcela vážně, tak zkus zvážit, jestli si opravdu zasloužíš unban. Takhle akorát dáváš adminům najevo, že nějaká omluva ti je ukradená a jediné co tě zajímá, je unban. Pokud je tohle maximum, které ze sebe zvládneš dostat, tak radši už žádné omluvy či žádosti o unban nepiš, ale já věřím, že máš určitě na víc.

23.1.2024 20:37

Ahoj,

Tvá poslední návštěva obsahovala spam a trolling. Již si přesně nevybavuji co jsi přesně spamoval a určitě to nebylo vhodné.

 

Děkuji hráči @Foxx4351

Který zde dobře a přehledně shrnul, tvojí žádost psanou pomocí AI, více k tomu říkat nemusím. Sepiš si tedy jinou žádost, kterou napíšeš již sám. Žádost by měla mít nějakou hlavu a patu, né jen nějaký výblitek slov.

Žádost nyní zamítám

 

Přeji ti hezký večer.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~37