Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Velkorysá žádost o unban.


viscabarcahosi

Hráč

1
2.1.2024 13:45

Dobré odpoledne.

Rád bych tímto příspěvkem žádal o unban na současném serveru Skimo Roleplay, jsem velice smuten a rozhořčen, že jich nemohu hrát na tomto serveru, rád bych tímto zažádal o zrušení mého banu.

Bohužel mě začalo MTA chybět a rád bych se vrátil k vám na server s tím nejlepším co můžu nabídnout, už žádné porušování pravidel, pouze čisté RP, děkuji za Váš čas a snad mou nabídku zvážíte.

visca barca

23.1.2024 20:34

Ahoj,

při tvé poslední návštěvě to dopadlo tak, že jsi jen trollil, tvořil si postavy a DMkoval, ničil vozidla a tropil všelijaké neplechy ostatním hráčům.

Tvá žádost o unban je nic říkající, nedal jsis vůbec s ní záležet a připadá mi jako by to psalo hodně špatné AI, které jsi vyzkoušel a myslel si, že ti to bez problému projde. Ale je mi líto, zde ti nic takového neprojde a já ti tímto žádost zamítnu do doby, než napíšeš žádost, která bude mít nějakou hlavu, patu a konec a dáš do toho SEBE, né AI.

přeji ti hezký večer.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~37