Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban za TrashRP, 0 tolerance.


KitzuInu

Hráč

34
2.1.2024 18:32

Zdravím hráče a adminy.

Dnes potažmo 02.01.2024 jsem dostal ban za zero tolerance a TrashRP. Kdy za mojí postavu Prokop Okno za kterou rpím bezdomoveckého feťáka, jsem vlezl do obchodu který je veřejně otevřený pro všechny. Vlezl jsem do místnosti kde nikdo nebyl ( ani NPC, NPC se nacházelo v interiéru před ním ) a tam jsem nějakou dobu pobýval, popíjel, pokuřoval a vykonával potřebu, za daným obchůdkem jsem si i pomocí passive RP zřídil přístřešek. Od daného RP uběhlo dva týdny kdy okolo i uvnitř tohoto interiéru proběhlo už několik desítek hráčů né-li více. Když jsem se dnes napojil a říkal jsem si jak si užiju své RP po několika dnech nehraní, dostanu z nenadání ban za staré poznámky z daného interiéru. ( přesněji se jedná o poznámky; *několik flašek na hromadě*, *hovno*, *několik vajglů*, *pochcaný roh*, *z poza dveří něco šeredně zavání* ). Myslím si že se jedná jak o mé pochybení tak zároveň pochybení ze strany admina, který/á mi mohl dát ban už několik dní zpětně.

Tímto bych si chtěl zažádat buďto o unban či alespoň zkrácení daného banu který už se mohl řešit několik dní zpětně.

S pozdravem KitzuInu.

 

2.1.2024 18:58

Myslím, že tady to bude nejlepší s obrázky. Takže přikládám screenshoty z celé události.

Pro pochopení celé situace, klikni sem -> https://imgur.com/a/YAsNLtr

A jak už jsem řekla na DC - vědět to dřív, vyřeším to dřív. Bohužel nemám jak něco řešit, když o tom nevím. Navíc, dva týdny nejsou zase tak stará záležitost. Takže jelikož jsem se k řešení dostala až teď, potrestala jsem ji až teď.

Pokud doložíš logy, kde rpíš něco s NPC - třeba, že mu vyplatíš dost velkou sumu na to aby si na svátky šel k rodině a tím pádem neměl důvod tam být, tak ti ban smažu. Do té doby ti ban však zůstává.


Powered by LeoSight IFS
LT~24