Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban | - Globalný adminístratori


SilveR

Hráč

34
2.1.2024 18:49

Žiadosť o unban

Dobrý deň prajem,

Rád by som si zažiadal o unban poprípade o skrátenie trestu. Mal som permaban následne "skrátenie" na 200dní, trest bol udelený právom a som si vedomí všetkého ohľadom toho.

Mal som dostatok času aby som rozmýšľal nad svojím chovaním. Zamyslel som sa nad sebou a rád by som si konečne zahral po dlhej dobe na servery, pravidla som si prečítal už niekoľko krát, a rád by som začal hrať bez toho bez toho aby som porušoval pravidla.Taktiež už nebudem robiť problémy ako predtým alebo sa im budem maximálne vyhýbať ako sa len bude dať. Budem rád ak mi vyhoviete, každopádne budem rešpektovať každé vaše rozhodnutie, predom ďakujem že ste si našli čas a zaoberali sa mnou.

Prajem pekný zvyšok dňa,

SilveR.

2.1.2024 19:25, naposledy upraveno 2.1.2024 19:26 uživatelem Tenness

Risknu ten čistej štít, měl si šancí už dost, s tím že každej unban tě vrátil zpět na permu..
No, asi si zapoměl co strýc Dzardys říkal u tvé poslední žádosti že?
Skrátil ti to na 200 dní s tím že jestli si zažádáš o další unban než ti skončí tento, vyresetuje se ti celých 200 dní a budeš zase čekat (nemusi to tak byt ale mel s tim pocitat)

2.1.2024 19:37

Tennessi, ačkoliv to myslíš dobře, od té doby byla situace řešena i s Ratajem, a je tedy v pořádku, že žádá o zkrácení trestu.

2.2.2024 16:00

Ahoj, jelikož tě znám a vím, že RP ti není úplně cizí a taky že už máš trest poměrně dlouho. Rozhodla jsem se ti tedy jakožto globální administrátor vyhovět a ban ti odstranit.
Pevně doufám, že se budeš snažit aby se tohle už neopakovalo.


Powered by LeoSight IFS
LT~62