Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN


Ptav11

Hráč

3
2.1.2024 19:06

zdravíčko vážení ak dobre viem mám poslednú šancu na požiadanie o unban tak dúfam že tentokrát to víde. Prešiel maximálne 1 rok od tej doby čo som dostal permaban na servery skimo a stále mám záujem sa vrátiť, spraviť si svoju postavu a RP-iť tam spoločne svami. Veľmi ma mrzí a je mi to ľúto čo sa udialo a čo som pokazil respektívne čo som neurobil, ponaučil som sa zo svojích chýb a nemám v záujme niekomu zlé robiť na servery alebo pomstiť sa . Ospravedlňujem sa celému členu A-teamu aj spoluhráčov a žiadam o ďalšiu šancu o UnBan,ak by sa tak stalo vopred veľmi pekne ďakujem. s pozdravom hráč Ptav11.

23.1.2024 20:18

Ahoj, avizuji na tebe, že byť od trestu uběhla dlouhá doba, skutečně na tebe budeme nahlížet přísněji, doporučím ti tedy dbát na kvalitní RolePlay a soudržnost s jeho pravidly. Můžeš si jít zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~23