Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


4.1.2024 00:09

Zdravím dne 3.1 kolem 21hodin večerních jsem dostal ban za Trash RP kvůli tomu že do mě nabourali hasiči a oba napsaly že měli ping něco málo jsem za erpil a oni ne pak se někdo napsal že se to voidne protože měli ping a nevěděli co se stalo prosím o unban nebo aspoň zkrácení banu ano vím že když mi dal Trash RP za (jebl se) tak to je divné ale psal jsem (/do jebl se do volantu a do sedačky) tak nevím v čem je problém prosím o vyřešení této situace. Fakt moct prosím o unban nebo aspoň zkrácení doby času za ban moc vás prosím 

DirnesCZ

Hráč

1
4.1.2024 03:51, naposledy upraveno 4.1.2024 03:58 uživatelem DirnesCZ

Myslím si, že pokud zaerpíš /do jebl se do volantu a do sedačky, neznamená to nic v RP.

Mohl jsi to zaerpit trošku jinačím zpusobem a ne takhle a když už, tak používej /me, /do - nahrazuje animaci.

Za mě asi tak, doporučím ti přečíst pravidla, nebo zažádat o zaučení ve hře pomocí Help Chatu.

4.1.2024 23:11

I když někdo měl ping, tak se to bohužel musí RPit. I po podání reportu o žádosti o void se musí RPit, dokud tam nepřijde admin, který danou RP akci zastaví. Pokud máš nějaké důkazy k tomu, že někdo z nich neRPil, tak mi to samozřejmě pošli na můj DC. Ale přejdeme teda k tvé žádosti o unban. Žádáš tu o unban, protože nechápeš proč si dostal ban za své "jebl se hlavou o volant" a já ti to rád vysvětlím. RPí to tu dost lidí, který banujeme, protože to opravdu trashRP je. Najdeš několik žádostí o unban v archivu, kde to je nespočetněkrát vysvětleno. Tvou žádost o unban či zkrácení ti bohužel musím zamítnout, ale ber to pozitivně, protože se můžeš aspoň připravovat třeba do školy/práce a ty necelý teď už tři dny zvládneš.


Powered by LeoSight IFS
LT~26