Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN


5.1.2024 12:42

Dobrý den, chtěl by jsem si podat žádost o unban. Cheaterovi jsem nepomáhal úmyslně ale jelikož cheater mi vyhrožoval že mi vezme vše co mám když ho nahlásím nebo když udělám něco pro to aby on dostal ban. Já sám jsem proti cheaterům a těmto lidem a nepodporuji to. Snad mě chápete nechtěl jsem příjít o mé věci. 

Artistiques

Hráč

32
5.1.2024 13:35

Ahoj, snad nedostanu warn za nadbytečné vyjadřování, nicméně asi doporučuju doložit logy ze situace kdy ti vyhrožoval. Takhle jsou to jen slova a ta je dobré podchytit nějakým důkazem. V případě hry jsou to logy, v případě Discordu screen, jinak ti, hádám, nevyhrožoval.

Yuutsu

Hráč

27
5.1.2024 13:53

Ahoj,
Pokud ti cheater vyhrožoval tak jak říká zde: Artistiques, dolož logy... Popřípadě jsi mohl využít nějaké racionální myšlení.
1. Nahlásíš ho v Ticketu = nic se nedozví a dostane ban ještě dřív než ti může cokoliv udělat. 

2. Vyfotíš si věci co máš IC: (měnu, itemy v inventáři a /stats), použiješ F2 a reporteš ho, věci bys dostal nazpět.  Každopádně tak či tak by neviděl in-game report, tedy nepřišel bys o žádné věci.

Takže určitě bys měl doložit sem nebo adminu který si to převezme do PM nějaké logy či jiné usvědčující důkazy, Taky nám všem můžeš jen lhát. 

5.1.2024 15:33

@Yuutsu @Artistiques tady je takový problém že já toho člověka znám irl občas ho potkávám ve městě a jakoby on mi to říkal v callu a nemám to jak nahrát.. Omlouvám se

HERBIE

VIP

29
5.1.2024 18:02

Ahoj, snad nedostanu také warn ,ale logy najdeš v najdeš ve složce zde ti posílám jak na to a jak to nahrát snad jsem ti pomohl.

https://leosight.cz/forum/topic/2285

7.1.2024 12:11

Ahoj, dám ti prostor k předložení různých důkazu ať už logů nebo podobného. Každopádně nový účet, s novou postavou s majetkem několika milionů při nahraných třinácti hodinách je podezdřelý už tak jako tak. Pokud tu nebude kloudný důkaz do 8. ledna, zamknu to a budeš posuzován stejně jako cheateři. 


Powered by LeoSight IFS
LT~55