Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UnBan(7Dní) @Puding


samikosare

Hráč

14
5.1.2024 19:09

Zdravím všetkých čitateľov tejto žiadosťi a hlavne administatorku @Puding pri žiadosťi o UnBan/Skrátenie Banu.


Dnes som dostal ban od administrátorky @Puding Ban za NonRpInj,Nespolupráca,Prepadávanie bez dosiahnutia 100hodín.

Nechcem túto žiadosť nijak roztahovať takže v krátkosti.

Čo sa Stalo v krátkosti pri situáci Prepadávanie bez dosiahnutia 100Hodín (Logy: https://leosight.cz/logs/lIaADwo0av )

Ocitol som sa na Púštnom letisku Následne som si Vytiahol svoju zbran a Prebil a schoval, Druhá osoba vytiahla tiež zbran následne začala namna mieriť a kričať
že si mám lahnuť na zem,Následne osoba začala strielať. Nemal som čo v tej situáci robiť než sa brániť taktiež vystrelmi. Následne osoba upadla do bezvedomi.
Následne som osobu zaklakol a ujistil som sa že mi už nemôže ublížiť, Potom som zistil že nereaguje tak som odišiel. Nechcel som nijak hráča okrádať ani nič podobné.

Čo sa Stalo v krátkosti pri sutáci NonRpInj,Nespolupráca (Logy : https://leosight.cz/logs/vKpGn3rRJ5 )

Utekal hliadke PSA,Následne som trafil lampu.( V tej situáci som nevidel presne čo sa stalo, Hráči ktory ma poznajú vedia že mám FPS Dropy.
Hráč mi povedal že sme burali,Napísal som si status cez F8. Administrátor mi následne povedal že si mám dať roziahlejší status, čo som spravil.
Administrátor zaerpil do do či je Vodič pri pri vedomý a je schopný šoférovať. Následne nám šanca nevyšla, spýtal som sa teda či sme upadli do bezvedomia
hráč od PSA mi napísal že sme neupadli tak sme pokračovali. Uznávam, Mal som si poriadne prečítať čo napísal administrátor a zaerpiť poriadne či dokážem šoferovať,
a či dokážem porkačovať v jazde. V tej chvíly som si myslel že môžme v poriadku pokračovať.


Bol by som veľmi vdačný ak by mi bol UnBan aspoň skrátený.Nie som si minimálne vedomí že by som porušil pravidlo 31 a nespolupracoval som.

 

Prajem pekný zvyšok dňa.                                                                                                             -samikosare

5.1.2024 19:17

Čau.

"hráč od PSA mi napísal že sme neupadli tak sme pokračovali." - Ano, dával jsi šanci ty a Puding. Puding dávala šanci, zda jste schopni řízení a tys dal šanci, zda jste upadli do bezvědomí. Oběma vám vyšlo, že jste do bezvědomí neupadli. Vy jste se následně zeptali v OOC zda jste do bezvědomí teda upadli, i když vám dle šance vyšlo že ne. Tudíž jsem napsal, že jste do bezvědomí neupadli. Avšak to, že nejsi v bezvědomí nemusí nutně znamenat, že jsi schopen řízení. Nepamatuju si, zda Puding stihla dát chance ještě před tím než jste ujeli znovu, ale jestli ne, tak jste na ni měli i tak počkat.

Píšu k tomu jen abych nevypadal jak ten, co vám něco "povolil", když to není v mé kompetenci.


6.1.2024 00:08

Ahojky.
K tomu přepadnutí: https://streamable.com/wyj38l
Vylezl jsi u lidí, maskovanej, ve vestě, helmě, šátku, s glockem a sám jsi na ně mířil první(což je vidět na videu). Když jsi Jacka sundal, ještě jsi ho šel zakleknout. :D
Času jsi tam měl dost na to, aby jsi zaerpil něco jako "hej hej..vole, Jacku..sorry, to jsem já!" odhodil glock, sundal šátek a nemuseli jsme to vůbec řešit. Každopádně takhle to působí fakt jako přepadení.

K tomu druhýmu. Sramovali jste v poměrně závratný rychlosti lampu, několikrát udělali otočku kolem svojí osy a pak ne, že byste si "napsali status v F8" vy jste si instantně dali nějakej předepsanej. Vůbec jste nepřemýšleli nad tím jak velkej ten náraz byl.
Podotýkám, že ten status sis dal jednou..

a pak podruhé

a ihned jsi jel pryč.
Pak jsem ti napsala, ať si dáš aspoň chance na to, jak na tom jsi, jestli toho budeš schopnej. Protože si myslím, že zrovna chance jsou dobrej způsob jak tohle určit. Pak jsem napsala /do, na který sis měl ty chance dát. Ale ty sis napsal svoje, pak sis dal chance několikrát po sobě. Což nás dost zmátlo všechny.

Každopádně. Když to vezmeme popořadě. Tak ti vyšlo dvakrát ne - není schopen řídit, ale nebyl v bezvědomí.
Ban ti zkrátím na polovinu. Ale příště si dávej záležet.


Powered by LeoSight IFS
LT~31