Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN


XUNUSA1

Hráč

9
7.1.2024 02:06, naposledy upraveno 7.1.2024 16:27 uživatelem XUNUSA1
S lítosti se obracím na tebe, abych vyjádřil mojí upřímnou omluvu za mé porušení pravidel na Skimu. Je mi zcela jasný, že moje jednání neodpovídalo pravidlům a mělo negativní dopad na zážitek ostatních hráčů. Byl mi udělen 3 měsíční ban a teď si uvědomuji vážnost svého jednání. Chci ti upřímně říct, že jsem z toho poučen a pevně rozhodnut se zlepšit. V průběhu banu jsem se zaměřil na zlepšení svých dovedností v RP jako takovém. Zároveň se budu snažit udržovat přátelské vztahy s ostatními hráči(když to půjde) Dál přísaham, že po unbanu bude moje chování zcela perfektní. Budu respektovat pravidla a snažit udělat srandovní prostředí pro všechny hráče. Ještě jednou chci zdůraznit, že mi doba banu otevřela oči a tím jsem si uvědomil že nejsem bezchybní. Děkuji ti za možnost se omluvit za svůj styl hraní a přiznat si svou chybu. Dávám ti svý slovo, že se svým chováním na Skimu budu zacházet s ohledem na ostatní hráče. S pozdravem
XUNUSA 
 
 
 
 
 
 
 
Děkuji za přečtení :)
DŮVOD BANU:Masivní porušení pravidla 5. (hra bez RP prvků, porušení zdravého rozumu, narušení herního zažitku ostatním - Pravidlo 0.) (100 dní)
 
8.1.2024 13:07

Ahoj, ten trest byl především hromadný a do jeho konce zbývá necelý měsíc. Byla moje chyba, že jsem už jednoho z vás pustil dříve. Do budoucna s tím naložím jinak, zvlášť u vaší skupinky. Takže zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~28